Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Παλέψαμε το παιχνίδι»

Στο γεγονός απέτυχε η άμυνα της ομάδας πάνω στον Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφερόμενος στην ήττα  του Πανιωνίου απ...

Στο γεγονός απέτυχε η άμυνα της ομάδας πάνω στον Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφερόμενος στην ήττα  του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό. ,

«Νομίζω ότι σήμερα παλέψαμε και δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο», σχολίασε αρχικά ο κόουτς του Πανιωνίου και επισήμανε ότι: «Ούτως ή άλλως ο αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι δύσκολος, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από μια δυνατή ήττα. Για να φανείς ανταγωνιστικός στο επίπεδο του Ολυμπιακού, πρέπει και ο Ολυμπιακός να είναι πιο χαλαρός. Είδαμε ότι ο Ολυμπιακός αντέδρασε σωστά και ότι ήταν πολύ αποφασισμένος. Δείξαμε καλό πρόσωπο και εάν κάνουμε ανάλυση για μας ήταν «κλειδί» να σταματήσουμε τον Σπανούλη, δεν τα καταφέραμε, γιατί ο Σπανούλης έδειξε την ποιότητα του και σκόραρε μακριά από τα σκριν στην δική μας άμυνα, που είχε στόχο να σταματήσει το πικ εν ρολ. Αυτός ήταν ο λόγος, που το άνοιγμα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ μεγάλο, δεχθήκαμε 48 πόντους».

«Ένα από τα «κλειδιά» για την εξέλιξη του ματς ήταν ότι όταν κάναμε το καμ μπακ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, βιαστήκαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και ενώ ήμασταν κοντά στο σκορ, ο Ολυμπιακός τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με καλή διαφορά», παρατήρησε ακόμη ο Σφαιρόπουλος.

«Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο σαφώς βελτιώσαμε την άμυνα μας και είναι σημαντικό ότι αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει λάθη», συνέχισε ο προπονητής του «Ιστορικού». «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά προσαρμοσμένος στο δικό μας παιχνίδι. Όταν κάναμε προσπάθεια με το σκορ 65-55, κάναμε βεβιασμένα σουτ και σε ένα σημαντικό σημείο του αγώνα δεν είχαμε «καθαρό» μυαλό στην επίθεση. Κάναμε την απέλπιδα προσπάθεια με το σκορ 69-61. Ασφαλώς ο Ολυμπιακός δίκαια νίκησε».«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό όχι μόνο για την νίκη, αλλά για την συνολική προσπάθεια τους», είπε ακόμη ο Σφαιρόπουλος και τόνισε ότι:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς σε 48 ώρες κόντρα στην Μπιλμπάο και σε διάστημα μιας εβδομάδας δίνουμε τον τρίτο δύσκολο αγώνα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ελλάδα και στο Eurocup. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε εάν θέλουμε να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο και θέλουμε περισσότερο χρόνο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Εμείς προσπαθούμε σε όλα τα ματς να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτή την νοοτροπία θέλουμε να εμφυσήσουμε στην ομάδα».

«Στο Eurocup δεν παίζουμε στην έδρα μας και αυτό «μετράει»», σχολίασε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» για την προσέλευση του κόσμου στον σημερινό αγώνα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά ματς. «Έρχεται κόσμος στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά το γήπεδο είναι μεγάλο για τα δεδομένα του Πανιωνίου. Είναι ένα θέμα ότι στην Ευρώπη δεν παίζουμε στην φυσική έδρα μας και στο Ελληνικό είναι δύσκολο να έρθει ο κόσμος. Ελπίζουμε να γίνει στην Νέα Σμύρνη ένα μεγάλο γήπεδο (σ.σ. μακάρι ευχήθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας). Στο Eurocup εμείς έχουμε παίξει έξι αγώνες κάνοντας προπόνηση μόνο την παραμονή του αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Eurocup».

Δεν υπάρχουν σχόλια