Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάνθηρες» στου Ρέντη! (video)

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ιστορικού, η οποία επιβλήθηκε του Αστέρα Νίκαιας με 3-0 σετ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του ...

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ιστορικού, η οποία επιβλήθηκε του Αστέρα Νίκαιας με 3-0 σετ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ανδρών της Β’ Εθνικής Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Οι Πάνθηρες του Ψάρρα πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση γεγονός που αντικατοπτρίζει και το τελικό 3-0 για τον Πανιώνιο.

Με την νίκη αυτή οι Κυανέρυθροι ουσιαστικά κατάφεραν να «κλειδώσουν» την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που δίνει και μεγάλη ώθηση στην ομάδα εν όψει της συνέχειας.

Στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να μπει στα πλέι-οφ με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με σκοπό να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2.

Την επόμενη βδομάδα ο Ιστορικός έχει ρεπό καθώς ο Μανδραϊκός που είναι βάση προγράμματος ο αντίπαλος του έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Δευτέρα 10/2 στον εκτός έδρας αγώνα με την Φιλία Περάματος.

Α.Ο. Αστέρας Νίκαιας - Πανιώνιος: 0-3

1ο σετ: 19-25
2ο σετ: 19-25
3ο σετ: 18-25

Πανιώνιος(Ψάρρας): Τοζίδης, Κουντούρης, Καντιώτης, Κωνσταντινίδης, Κουφόπουλος, Βλαβιανός/Κωνσταντόπουλος(λ), Κουτσούρης(λ), Σιδερίδης, Κυριακόπουλος, Ιατρόπουλος, Μαρκόπουλος



Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια