Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποδοσφαιριστές: «Μέχρι το τέλος της σεζόν μόνο Πανιώνιος...»

Αρκετά περίεργο είναι το κλίμα τις τελευταίες μέρες στον Πανιώνιο, καθώς έχει ξεσπάσει πολύ κουβέντα αναφορικά με τις επιλογές των παικτώ...

Αρκετά περίεργο είναι το κλίμα τις τελευταίες μέρες στον Πανιώνιο, καθώς έχει ξεσπάσει πολύ κουβέντα αναφορικά με τις επιλογές των παικτών, να συμφωνήσουν με άλλες ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν πως μέχρι το φινάλε της σεζόν, όλοι έχουν στο μυαλό τους, μόνο τον Ιστορικό και τίποτα άλλο.

Παράλληλα, καλούν όποιον θέλει και μπορεί να ακολουθήσει τις προσπάθειές τους.

Η ανακοίνωση:

«Αναλογιζόμενοι την ιστορία της ομάδας την οποία εκπροσωπούμε, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο καθένας θα κάνει και τις επιλογές του και φυσικά θα κριθεί γι αυτές.

Μέχρι τότε, για εμάς, υπάρχει μόνο ο Πανιώνιος και η βαριά φανέλα του.

Με τιμή
Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου

Υ.Γ. Όποιος θέλει και μπορεί, ακολουθεί την προσπάθεια όλων μας».

10 σχόλια

  1. Αυτονόητη δήλωση! Μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να κάνουν τις επιλογές τους, αρκεί αυτές αφενός μεν να ωφελήσουν την καριέρα τους και αφετέρου δε το ταμείο του Πανιωνίου, ο οποίος απετέλεσε μεγάλο σχολείο για αυτούς! Και ο νοών ... νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως με αυτους τους επικυνδινους που εχουμε στην Παε αυτο ηταν αναμενωμενω οταν μπηκε ο ψευτομαγκας παραγοντας αντι να προστατεψει τον συλλογο που δηθεν εκπροσωπη ειπε στους παικτες δεν υπαρχει μια οποιος θελει φευγει ασφαλως και οι παικτες επειδη αυτη ειναι η εργασια τους θα κοιταξουν το μελλον τους οσο και να θελουν οι ιδιοι απο πισω υπαρχουν οι μανατζερς ,τα παιδια τα δινουν ολα και θα συνεχισουν να τα δωσουν ολα για να σωθει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ και μετα τι???ατυχια μας ειναι που δεν βρισκετε αμεσα ενας επενδυτης γιατι το καλοκαιρι αποτι δειχνουν τα πραγματα και με τα μαγειρεματα που εκαναν στα συμβολαια δεν θα υπαρχει ροστερ που θα προσελκυση επενδυτη ο δε εξυγιαντης προεδρος και η παρεα του οσοι εμειναν θα την εχουν κανει με ελαφρα πηδηματακια,ελπιζω μετα απο αυτη την ανακοινωση των παικτων η παρεα που ηθελε να σωσει την ομαδα και ο Τσακιρης πρεπη να μπουν μπροστα και να σωσουν οτι μπορουν γιατι το καλοκαιρι θα ειναι πολυ αργα απλα θα ειμασθε Α εθνικη οι αχριστοι θα καυχιοντε οτι εσωσαν την ομαδα και απο πισω τιποτα χωρις παικτες χωρις ενημεροτητα,αυτες ειναι αληθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο ταμειο του Πανιωνιου.Αυτο παρα τις πωλησεις παικτων και τα 750 του Τσακιρη παραμενει αδειο και νεα χρεη δημιουργουνται.Εδω η ομαδα χρωσταει στον ...Κοντοχρηστο.
    Αλλωστε οι παικτες που θα φυγουν θα φυγουν ως ελευθεροι ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά το καλοκαίρι θα φύγουν οι περισσότεροι παίκτες και ο Πανιώνιος δε θα πάρει φράγκο,αλλά θα βάλουν στην τσέπη τους κάποιοι διοικούντες μάλλον, όπως με τόσους άλλους Περιστερίδη,Σταματή που "δήθεν" εφύγαν ελέυθεροι . Υπόθεση Ερμείδη με τα δελτία θυμίζει με Βαρδινογιάννη. Στη θέση του Ερμείδη βάλε τον Τσάβαλο και στη θέση του Βαρδινογιάννη τον Μελισσανίδη.Α Ρε τα "Πανιώνια χέρια" ,Πανιώνια είναι καθαρά δεν είναι..... Και οι Πανθηρές τι κάνουν ??? Τώρα αρχίζουν να ξυπνάνε λίγο . Εδώ διώξανε το Μπέο ,στο Γκλεζάκο και στον Μίχου καλλάνε??? Βρωμάει η δουλειά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.Η ΑΕΚ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ ΣΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε bluered δυστυχως το καλοκαιρι οπως σχολιαζω παρακατω δεν θα υπαρχει τιποτα οτι ειναι να γινη πρεπη τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσοι από εσάς που ξημερο-βραδιάζεστε στα πανιώνια νέα απαιτώντας να φύγει η διοίκηση του ερασιτέχνη είστε μέλη του ΠΓΣΣ? Αν είστε μέλη, τότε η λύση είναι πολύ απλή και εγώ μαζί σας:

    μαζευτείτε πλειοψηφικά και ωραία, διαβάστε το καταστατικό του συλλόγου, μαζέψτε υπογραφές και κάντε μία πρόταση μομφής ώστε να καταπέσει η παρούσα διοίκηση του ερασιτέχνη (που ορίζει και τα όργανα της ΠΑΕ ως μεγαλομέτοχος) κάντε εκλογές
    και δείξτε τα πρόσωπά σας και πείτε τις λύσεις που προτείνετε.
    Έτσι ακριβώς όπως έκανε και η παρούσα διοίκηση Τσάβαλου μέσω εκλογών στον ΠΓΣΣ. Ποιος σας εμποδίζει? Αν απλά θέλετε όμως πραξικοπηματικά να πέσει η διοίκηση και να αναλάβει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των μελών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ««όποιος τύχει»», μόνο και μόνο γιατί σπέρνετε τον πανικό και πετάτε λάσπη χωρίς στοιχεία (αν έχετε παραθέστε τα) τότε εσείς είστε που βρωμάτε δυσωδία και πονηριά.

    Αν δεν είστε μέλη, τότε γραφτείτε σήμερα (μειώθηκε και η συνδρομή στο μισό) ή αλλιώς κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε είτε ως προβοκάτορες είτε απλά ως γραφικοί και ανόητοι.
    Θοδωρής Ντάντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάνο, καλησπέρα. Πόσοι θα έχουν μείνει μέχρι το Φλεβάρη; Μόλις τώρα διάβασα ότι μας αποχαιρετούν Αυλωνίτης και Κολοβός λίαν συντόμως. Ποιοι απομένουν για να παίξουν τελικά; H ιστορία δε σου θυμίζει λίγο το λιμάνι της Σμύρνης τον Αύγουστο του 22;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδαμε ποσο δημοκρατικα!!!!!!! διεξηχθη η προηγουμενη γενικη συνελευση γιαυτο μαλλον προτινης να γινη και νεα συνηγορε τις διοικησης η οποια παντελως δεν υπολογιζη την αγωνια των φιλαθλων και ξεπουλαει η τους αφεινη ελευθερους το καλοκαιρι ολους τους ταλαντουχους παικτες για να μεινη ο συλλογος χωρις κεφαλαια να μην πλησιαζει κανης επενδυτης για να μεινουν αυτοι στο τιμονι ξανα σαν σωτηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή