Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Μπλοκάραμε τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis", αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας επί τ...

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis", αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ, αναλύοντας το κλειδί της επιτυχίας.

"Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο γνωρίζοντας ότι αρέσκεται στο παιχνίδι πρωτοβουλίας. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ, ωστόσο εμείς μπλοκάραμε τον τρόπο παιχνιδιού του και το μόνο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε είναι την ποιοτική διαφορά που υπήρχε μεταξύ μας και του ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και πρόσθεσε: "Είναι μια μεγάλη επιτυχία αλλά για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει το πώς ήρθε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα είναι μια τεράστια επιτυχία απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όμως όσο κρατώ τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, άλλο τόσο μπορώ να κρατήσω και την ήττα στη Λεωφόρο η οποία απέφερε αρκετά οφέλη στην ομάδα και σε μένα προσωπικά".

Για την συνταγή της επιτυχίας δήλωσε: "Είδα τα περισσότερα ματς του ΠΑΟΚ και διαπίστωσα πως στα τελευταία παιχνίδια με την χρησιμοποίηση του Κατσουράνη μπροστά άδειαζε το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης γυρνούσε πίσω για να δημιουργήσει παιχνίδι. Κουμπώσαμε καλά τον άξονα και σε συνδυασμό με τους τρεις παίκτες καταφέραμε να έχουμε συνεχώς την υπεροπλία στην μεγάλη περιοχή".

Για το αν του άρεσε ο ΠΑΟΚ σχολίασε: "Δεν μου άρεσε ο ΠΑΟΚ του Σαββάτου, ωστόσο μου αρέσει το ρόστερ του και θεωρώ ότι βάσει αυτού θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα".

3 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΤΑΡΑΧΗ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΕΞΑΛΟΥ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον Παναγοπουλο ειχε διαβασει πολυ σωστα την ομαδα του Παοκ και πηραμε τους 3 εξτρα βαθμους για τον αγωνα σωτηριας που αδικως δινει η πολυ ταλαντουχα ομαδα μας ασφαλως αυτη η επιτυχια πρεπη να συνοδευτη με προκρηση στο κυπελλο και με θετικο αποτελεσμα στην Κομοτηνη πιστευω σε αυτην την ομαδα που δυστυχως καθε λιγο κουτσουρευετε λογω ελλειψης καποιου οικονομικα ισχυρου παραγοντα που ειμαι σιγουρος αν υπηρχε με σωστη διαχειρηση και με καταλληλους διοικητικα συνεργατες του καθε χρονο θα ηταν Ευρωπη και σε λιγα χρονια θα ειχε κανη αποσβεση.Ειχαμε και εχουμε τους πιο ταλαντουχους παικτες συνεχιστε Μαγκες με δουλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡ/ΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ (ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ) ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΙΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή