Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την υπέρβαση στο Βελιγράδι!

Να φανεί ανταγωνιστικός και να προσπαθήσει για τι νίκη θα προσπαθήσει ο Ιστορικός στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση (22/1, 8.15 μ.μ...

Να φανεί ανταγωνιστικός και να προσπαθήσει για τι νίκη θα προσπαθήσει ο Ιστορικός στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση (22/1, 8.15 μ.μ., Novasports 3) με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, για την 3η αγωνιστική του «Last 32» του Eurocup.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει αν μη τι άλλο πολύ δύσκολο έργο στην Χάλα Πιονίρ κόντρα σε έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκα, όμως οι κυανέρυθροι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν.

Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε για το εν λόγω ματς: 
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από την φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα», σχολίασε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» για τον αυριανό αντίπαλο. «Ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πολύ αποτελεσματική. Γνωρίζουμε ότι μετά την εκτός έδρας από την Νίζνι θα προσπαθήσει πολύ στο μεταξύ μας αγώνα για την νίκη». «Εμείς μετά την εμφάνιση στο Μπιλμπάο, θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο», συνέχισε ο Σφαιρόπουλος και τόνισε: «Να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με ενέργεια, να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Από την μεριά του ο Γιάννης Αθανασούλας δήλωσε:
«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, αλλά δεν το φοβόμαστε. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας. Μετά την προηγούμενη όχι καλή εμφάνιση για το Eurocup, θέλουμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», υπογράμμισε ο 27χρόνος φόργουορντ του «Ιστορικού».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια