Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάσνικ: «Δεν ήρθα για τα λεφτά...»

Ο Πανιώνιος μπορεί να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, όμως Αντρέας Λάσνικ υποστήριξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την π...

Ο Πανιώνιος μπορεί να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, όμως Αντρέας Λάσνικ υποστήριξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την πληρωμή του από την διοίκηση των «κυανέρυθρών».

Ο Αυστριακός μέσος μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γκολ που σημείωσε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάσνικ:

--Για την επιλογή του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου:

«Δεν αποτελεί μυστικό το ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές περιμένουν ένα διάστημα για να πάρουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα. Στα 12 χρόνια καριέρας δεν έχω μάθει να περιμένω. Ωστόσο, παίρνω τα λεφτά μου, αν και με καθυστέρηση, κι αυτό δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν ήρθα στον Πανιώνιο για τα λεφτά, αν και τα παίρνω όλα στο 100% έστω και με λίγη καθυστέρηση».

--Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα:

«Δεν την έχω αισθανθεί να σας πω την αλήθεια. Ίσως επειδή ζω σε μια περιοχή με υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ένας φίλος με επισκέφτηκε πρόσφατα και μου είπε: "Αντρέας, που είναι η κρίση που λέγανε; Όλες οι καφετέριες, τα εστιατόρια είναι γεμάτα!". Συμφωνώ μαζί του».

--Για το γκολ που έβαλε κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Μέσα σε μια εβδομάδα βίωσα διαφορετικά, εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα. Πριν μια εβδομάδα έχασα πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πικράθηκα πολύ, όμως λίγες ημέρες αργότερα ήρθε η δικαίωση και η απάντηση από πλευράς μου με το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είμαι υπερήφανος τόσο για την απόδοσή μου, αλλά και για όλη την ομάδα».

2 σχόλια

  1. Quiz
    Πως γραφεται το εκ διαμέτρου αντίθετα στα αυστριακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λάσνικ πληρώνεται στην ώρα του, επειδή είναι ξένος, μην έχουμε τίποτα τρεχάματα. Όπως κι ο Ριβέρο, που ήρθε, δεν ακούμπησε, τα τσέπωσε και άντε γεια. Και οι Έλληνες απλήρωτοι να κάνουν προσφυγές. Μια χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή