Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ενόχληση για το αποτέλεσμα και η... ανασύνταξη!

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και η έκταση της διαφοράς στην ήττα από την Μπιλμπάο ενόχλησε όλους στην ομάδα του Πανιωνίου. Στο δεύ...

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και η έκταση της διαφοράς στην ήττα από την Μπιλμπάο ενόχλησε όλους στην ομάδα του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, φάνηκε η έλλειψη ενέργειας, που οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα έδωσε μέσα σε 48 ώρες δεύτερο δύσκολο ματς, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (12/1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μεσολάβησε και το ταξίδι στο Μπιλμπάο μέσω Μονάχου.

Μάλιστα όπως λένε στον Πανιώνιο οι περισσότεροι παίκτες δεν κοιμήθηκαν μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, λόγω της υπερέντασης και του ραντεβού, που είχε δοθεί για τις 4 τα ξημερώματα στο κλειστό της Αρτάκης για την αναχώρηση για την «χώρα των Βάσκων».

Ο Πανιώνιος είχε αιτηθεί αλλαγή ημέρας και μετάθεση του αγώνα για την Τετάρτη (15/1), αλλά το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από την Μπιλμπάο για τους δικούς της λόγους.

Οι παίκτες όσο είχαν ενέργεια, δηλαδή για ένα ημίχρονο, πάλεψαν. Το ζητούμενο τώρα είναι η ανάκαμψη με την αρχή να γίνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό την ερχόμενη Κυριακή (19/1, 4 μ.μ.) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια