Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαριά ήττα στην Κομοτηνή...

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, σε μία αναμέτρηση που η ομάδα του Παναγόπουλου παρουσίασε τεράστι...

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, σε μία αναμέτρηση που η ομάδα του Παναγόπουλου παρουσίασε τεράστια αμυντικά κενά ενώ υπήρξαν και σημάδια κούρασης.

Οι κυανέρυθροι δεν είχαν καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αμυντικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έτσι δεν κατάφερε να αποφύγει το άσχημο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιστορικός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στο 16' η ανωτερότητα των γηπεδούχων μετατράπηκε σε γκολ, με τον Ιγκόρ να κάνει από κοντά την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 27' ευτύχισε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Ντούνης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Σέρεμετ.

Στην "επανάληψη" η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε καλά στα πρώτα λεπτά, πραγματοποίησε δύο καλές φάσεις στα πρώτα λεπτά, όμως οι τελικές ενέργειες του Κολοβού δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που περίμεναν στον Πανιώνιο. Στο 59' μετά από μία φάση διαρκείας, η κεφαλιά του Ρομέου αρχικά σταμάτησε στο δοκάρι του Ανέστη, με τον ίδιο παίκτη όμως να πιάνει στον "ύπνο" την κυανέρυθρη άμυνα και με προβολή να κάνει το 2-1 για την ομάδα του.

Αυτό το τέρμα έφερε... μπλακ άουτ στους παίκτες του Ιστορικού, καθώς οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία υπέρ τους πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν σε δύο ακόμη γκολ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός έφτασε και στο 3-1. Ο Χασομέρης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ανέστη και στο 68' ο Τζάνης με ξαφνικό μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Ανέστη, γράφοντας το τελικό 4-1.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά, ενώ πολλοί παίκτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα κουρασμένοι, από τα συνεχή παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Έμποου, Μπαϊκαρά (32’ Χασομέρης), Τζάνης (80’ Μολίνα), Ντιόγκο (46’ Καθάριος)

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Ανέστης, Αραβίδης, Ντούνης (76’ Πάνος), Κολοβός (52’ Λάζνικ), Κουλουχέρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος (66’ Γιάννου), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

5 σχόλια

  1. Ο Ανεστης μετα την υπογραφη με την ΑΕΚ μενει αγαλμα και δεν ιδρωνει την φανελλα του Ιστορικου. Να μεινει στον παγκο και να περιμενει να ξαναπαιξει στην .... επιλογη του.
    Το κυπελλο στοιχιζει ακριβα σε κουραση και παγκος δεν υπαρχει αφου δεν υπηρξαν μεταγραφες. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίζει η κατάρρευση.... Με τη μισή ομάδα να έχει "σιγουρέψει" το ποδοσφαιρικό της μέλλον αλλού (κοιτάξτε την ακινητοποίηση του Ανέστη στα 2 τελευταία γκολ...σιγά μη διακινδυνεύσει τώρα πια για τον Πανιώνιο) με την κούραση από τους αγώνες για τους 2 θεσμούς αφού δεν υπάρχουν αλλαγές στον πάγκο και με μια διοίκηση ανύπαρκτη, ο σημερινός Πανιώνιος, λυπάμαι που το λέω μου θυμίζει Stalingrand. Μην σας ξεγελάν τα 2 τελευταία καλά αποτελέσματα. Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό είναι να μην εστιάζουμε τα πυρά μας σ' ένα μόνο ποδοσφαιριστή, έστω και αν ευθύνεται σε κάποιες περιπτώσεις. Και ο Ανέστης σήμερα ευθύνεται στα δύο τελευταία γκολ, που έμεινε άγαλμα όμως σ' άλλες περιπτώσεις, σ' άλλους αγώνες, έχει σώσει τον Πανιώνιο και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. Οι διαμαρτυρίες εναντίον του φαίνεται να τον έχουν επηρεάσει. Πάντως στο θέμα της μεταγραφής του, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί έχει κάνει λάθος και πιστεύω να το έχει κατανοήσει και ο ίδιος. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι πλέον αργά για να το διορθώσει. Ο Ανέστης όπως και κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου αναδείχθηκε και έμαθε σ' αυτόν. Βέβαια η ανάδειξη και η καθιέρωση ενός ποδοσφαιριστή δεν επιτυγχάνεται με 2 - 3 καλές εμφανίσεις αλλά στο βάθος του χρόνου. Το επισημαίνω διότι αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές με τις πρώτες εμφανίσεις και συνεπικουρούμενοι απο τα μεγάλα λόγια και σχόλια των εφημερίδων προσπαθούν να μετακομίσουν σε καλύτερους συλλόγους και αυτή η βιασύνη τους τις περισσότερες φορές τους κοστίζει επειδή στη συνέχεια στην κυριολεξία χάνονται! Επιπλέον οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δε θα πρέπει ν' αποχωρούν χωρίς να κερδίζει κάτι και η ομάδα τους, τη στιγμή μάλιστα που αυτή δεν στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή τους. Μπορεί όσο αγωνίζονται στον Πανιώνιο να μην αμείβονται καλά (άλλωστε ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση), μπορεί να καθυστερεί η καταβολή των δεδουλευμένων τους, τα οποία είναι αυτονόητο ότι δε θα πρέπει να χαθούν, όμως ο Πανιώνιος είναι εφαλτήριο στην καριέρα τους, είναι με λίγα λόγια ένα εξαιρετικό σχολείο! Και
    σ' ένα καλό σχολείο δε πηγαίνεις για να κερδίσεις χρήματα! Πηγαίνεις για να
    κατακτήσεις τη γνώση, για να πάρεις δηλαδή όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να
    προοδεύσεις ή ακόμη και να μεγαλουργήσεις μελλοντικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να κερδιση κατι η ομαδα σωστα το σχολιαζης φιλε Πανο πρεπη να εχουν οι ποδοσφαιριστες και συμβολαια που ληγουν το 2016 η 2015 και οχι να μην εχουν παραταθη και αυτα που υπαρχουν για δικους τους λογους οι διοικουντες να τα μειωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εμένα με πειράζει αυτο που λες ότι άκουγες, αλλα σιγά μην ασχοληθούμε ρε φιλαράκι με τους βαζελογαυρους της Κομοτηνής ..... Ποιος Πανθρακικος κ πράσινα άλογα???όταν τσιμπούσανε τις χορηγίες απο το Στυλιανίδη ήταν καλά???τεσπα......παλι καλά που έχουν καλό σκαουτινγκ ειδικά στους ξένους κ αφηνουν το Μάντζιο να δουλεψει, αλλιως ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή