Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σίμτσακ: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Πανιωνίου»

«Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Πανιωνίου», δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ σχετικά με την εκτός έδρας νίκη (25/1) στα Τρίκαλα στην εκπνοή της παρ...

«Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Πανιωνίου», δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ σχετικά με την εκτός έδρας νίκη (25/1) στα Τρίκαλα στην εκπνοή της παράτασης.

«Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η νίκη στα Τρίκαλα είναι πολύ σημαντική», σχολίασε ο δυναμικός σέντερ του «Ιστορικού» και εξήγησε: «Εκτός του πρώτου δεκαλέπτου, στο οποίο η απόδοση μας δεν ήταν καθόλου καλή, στο υπόλοιπο διάστημα της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, είχαμε τον έλεγχο και από παιδαριώδη λάθη στο τέλος ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο το ματς κρίθηκε στο τελευταίο σουτ και η τύχη ήταν με το μέρος μας».

«Για μια ακόμη αναμέτρηση, ωστόσο, κάναμε ότι μας έχουν διδάξει οι προπονητές μας», συνέχισε ο Σίμτσακ και τόνισε: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί και εξαντλήσαμε τις πιθανότητες μας για την νίκη. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας και θέλουμε να είμαστε πάντα το ίδιο σοβαροί είτε παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας, είτε με τον τελευταίο».

«Στον αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη στο «Last 32» του Eurocup», είπε ο 33χρόνος σέντερ των «κυανέρυθρων» για την αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (29/1, 7 μ.μ.) με αντίπαλο την σερβική ομάδα στο κλειστό του Ελληνικού για την τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Eurocup. «Μπορούμε να τα καταφέρουμε, εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε το πλάνο μας για τα 40’ του αγώνα και όχι μόνο στα 20’, όπως έγινε στο Βελιγράδι», σημείωσε ο Σίμτσακ.v

Δεν υπάρχουν σχόλια