Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εφές για Κάρτερ!

Οι καλές εμφανίσεις του Μαρκ Κάρτερ στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Γιούρο Καπ είχαν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και σύμφω...

Οι καλές εμφανίσεις του Μαρκ Κάρτερ στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Γιούρο Καπ είχαν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην απόκτηση του βρίσκεται η Ανατολού Εφές.

Η τούρκικη ομάδα φέρεται να έχει προχωρημένες επαφές με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ. Το γεγονός ότι ο παίχτης του Ιστορικού δεν έχει κάποιο μπάι-άουτ στο συμβόλαιο του κάνει την υπόθεση να μοιάζει ακόμα πιο εύκολη.

Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποτελεί προσωπική επιλογή από τον Έλληνα προπονητή της Εφές, Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίχτη από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο αγώνας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, για το Γιούρο Καπ, ίσως να ήταν και ο τελευταίως του Μαρκ Κάρτερ με την φανέλα του Πανιωνίου.


Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

3 σχόλια

  1. Γι αυτο σε γουσταρω ρε λιανε γιατι φερνεις παιχταραδες απο το nba κ σε χρυσοπληρωνουν για να μας τους παρουν...α ρε ζωο κι εσυ...ο λαυρεντιαδης να ειναι καλα κ οι αποστολες που σου εχει αναθεσει...υπαλληλακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. g3 δεν νομιζω με αυτα που γραφης να αγαπας την ομαδα γιατι κακομοιρη αν φυγη αυτον που αποκαλης υπαλληλακο το μπασκετ θα γινη χειροτερο απο ολα τα τμηματα του συλλογου και θα εχουμε την τυχη αμαρουσιου κ.α σωματειων γιαυτο λιγο λογικη δεν βλαπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή