Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νικητής ο κόσμος του Ιστορικού!

Την ήττα με 77-66 γνώρισε από τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, σε ένα παιχνίδι που τις εντυπώσεις έκλεψε ο εκπληκτικό...

Την ήττα με 77-66 γνώρισε από τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, σε ένα παιχνίδι που τις εντυπώσεις έκλεψε ο εκπληκτικός κόσμος του Ιστορικού.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά την ήττα.

Ο σύλλογος του Λιμανιού ήταν από το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ και παρά τις «αντεπιθέσεις» των κυανέρυθρων, κατάφερε να μην χάσει ποτέ το υπέρ του προβάδισμα.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ήταν ο ΜακΚόλουμ (19π.),ενώ ακολούθησε από κοντά και ο Λάνγκφορντ (18π.).

Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου του Πανιωνίου, με τους Πάνθηρες να μην σταματούν δευτερόλεπτο να ενισχύουν την ομάδα, παραδίδοντας μαθήματα εξέδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε και sold out, με όλα τα εισιτήρια του αγώνα να τελειώνουν πριν την έναρξη του ματς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παρκέ και έτρεξε στο ξεκίνημα ένα σερί 7-0, ενώ  ο Πανιώνιος πέτυχε τον πρώτο του πόντο μετά από τρία λεπτά αγώνα. Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» με ένα σερί 8-0 μείωσαν στον πόντο με το 9-10. Το τέλος του δεκαλέπτου ήταν 23-15 για τους φιλοξενούμενους. 

Στην δεύτερη περίοδο, ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει στον πόντο με το 33-34 αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα 8-0 και ξέφυγε και πάλι. Μάλιστα, με τον Σπανούλη να είναι ασταμάτητος οι φιλοξενούμενοι πήγαν πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 36-46 ενώ «άγγιξαν» και το +12(36-48) ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το 39-48.

Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα πολλά κυανέρυθρα λάθη και τρέχοντας ένα σερί 13-0 εκτόξευσε τη διαφορά στο +17(43-60) στο 17ο λεπτό. Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος με τους ΜακΚόλουμ και Κυρίτση προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά μειώνοντας σε 51-63 ενώ το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Λάνγκφορντ που μαζί με τον ΜακΚόλουμ ήταν οι κορυφαίοι των «κυανέρυθρων» να κάνει το 53-65.

Η αντεπίθεση του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου μειώνοντας σε 55-65 την ίδια ώρα που οι Μπατής και Κόλινς πήραν από τεχνική ποινή για την μεταξύ τους αψιμαχία.

Ακολούθησε ένα τετράλεπτο μπλακ άουτ των δύο ομάδων με το σκορ να ξεκολλάει με το 55-66 και τους «κυανέρυθρους» να ρίχνουν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο με το 59-66 πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Κάπου εκεί όμως ο Πανιώνιος έμεινε απο δυνάμεις και ο Ολυμπιακός ανέβασε την διαφορά του  στο +14 (62-76) στο 38’. Τελικά με το ταμπλό να γράφει το τελικό 77-66 ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, με τους φίλους του Ιστορικού όμως να χειροκροτούν στο τέλος τεχνική ηγεσία και παίκτες για την προσπάθεια τους.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 39-48, 53-65, 66-77

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 19 (3), Ντούβνιακ, Κάρτερ 8, Μίλμπουρν 5, Αθανασούλας, Μπατής 6, Σκορδίλης 2, Λάνγκφορντ 15 (1), Μισέλ 3, Σίμτσακ 2, Κυρίτσης 6, Σαλούστρος.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ντάνστον 4, Σπανούλης 26 (6), Περπέρογλου 11, Σλούκας, Κόλινς 3, Σίμονς 9, Λοτζέσκι 13 (3), Μπέγκιτς 2, Πρίντεζης 4, Αγραβάνης, Μάντζαρης 5.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια