Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός: «Κοιτάμε τον ΠΑΟΚ πλέον»

Ο Δημήτρης Κολοβός μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε πως πλέον η ομάδα\κοιτάει το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ...

Ο Δημήτρης Κολοβός μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε πως πλέον η ομάδα\κοιτάει το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Πανιώνιου: «Ναι, συμφωνώ ότι η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί, κινδυνέψαμε σε κάποιες περιπτώσεις από τον Παναθηναϊκό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, ο Παναθηναϊκός για μένα προσωπικά δεν υπήρχε μες στο γήπεδο και αξίζαμε σίγουρα κάτι πολύ καλύτερο από το να χάσουμε».

Για το τι άλλαξε την εικόνα του Πανιώνιου: «Μπήκαμε στα αποδυτήρια, μας είπε ο κόουτς ότι η ομάδα δε δείχνει το πρόσωπο που πρέπει, ότι είμαστε καλή ομάδα, είμαστε καλοί παίκτες κι ότι πρέπει να βγούμε έξω και ν' αποδείξουμε και στους εαυτούς μας και σε κι όλη η ομάδα μαζί ο ένας για τον άλλον ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, να βγούμε έξω όμως να τ' αποδείξουμε στο γήπεδο κι όχι στα λόγια. Αυτό».

Για την απουσία του Παναγόπουλου από τον πάγκο: «Σίγουρα ο κόουτς θα μας βοήθαγε από τον πάγκο σε κάποιες φάσεις τον χρειάζεται η ομάδα τον προπονητή, ωστόσο προσπαθήσαμε και γι' αυτόν γιατί δεν ήταν κοντά μας, εντάξει ήτανε δύσκολο το να μην έχεις τον προπονητή σου σ' ένα τέτοιο ματς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το τρίτο διαδοχικό χαμένο πέναλτι: «Ναι, το να μην μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται για γκολ όταν μας δίνεται η ευκαιρία από ένα πέναλτι να βάλουμε σίγουρα είναι πρόβλημα γιατί δε σου δίνεται η ευκαιρία να εκτελείς σε κάθε αγώνα πέναλτι, σίγουρα πρέπει να μας προβληματίζει αυτό και να κοιτάξουμε στη συνέχεια να βελτιωθούμε και σ' αυτό τον τομέα γιατί πρέπει να σκοράρουμε από το σημείο του πέναλτι».

Για τη μακροχρόνια απουσία απ' τις εκτός έδρας νίκες και αν υπάρχει πίεση: «Ναι υπάρχει πίεση γιατί το να μην παίρνεις αποτελέσματα είναι σίγουρα κάτι, δεν είναι σωστό για το να μην παίρνεις αποτελέσματα, η ομάδα πρέπει να καταφέρει να παίρνει τους τρεις βαθμούς στην έδρα της πρώτα απ' όλα και στα εκτός έδρας να πηγαίνουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να μην παλεύουμε για τη σωτηρία».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα για ν' αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, δεύτερος στη βαθμολογία, είναι δύσκολο το ματς, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια