Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Η μαζική άμυνα του ΟΦΗ μας δυσκόλεψε»

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου τόνισε –μεταξύ άλλων- ότι η αμυντική διάταξη του ΟΦΗ δυσκόλεψε ιδιαίτερα την ομάδα στο να...

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου τόνισε –μεταξύ άλλων- ότι η αμυντική διάταξη του ΟΦΗ δυσκόλεψε ιδιαίτερα την ομάδα στο να πραγματοποιήσει τελικές φάσεις προς την εστία των Κρητικών.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όμως βρήκαμε απέναντι μας μία ομάδα που έπαιζε στο μισό γήπεδο με μαζική άμυνα και αυτό μας δυσκόλεψε στην δημιουργία τελικών ενεργειών. Και στο δεύτερο μέρος είχαμε κατοχή της μπάλας, όμως και πάλι δεν είχαμε τελικές ενέργειες. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Είμαστε ομάδα συνόλου. Αρκετά παιδιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.Κρατάμε στο τέλος τον έναν βαθμό. Βέβαια όλοι θέλαμε τη νίκη και περισσότερο όλοι εμείς που δουλεύουμε μέσα στην ομάδα».

Για την δουλειά που κάνει: «Έχουμε δουλέψει με τα παιδιά μόλις δέκα μέρες και σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την αποχώρηση Μαρουκάκη: «Ήταν καθαρά δική του απόφαση, μίλησα με τον ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης δεν είχε την διάθεση να συνεχίσει και εγώ είμαι υποχρεωμένος να δουλεύω με τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ο Λάσνικ: «Ίσως ο Λάσνικ να μπορούσε να βοηθήσει κάτι παραπάνω. Όμως υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικές ερωτήσεις. Οι παίκτες που χρησιμοποιούνται είναι αυτοί που πιστεύω πως είναι έτοιμοι να αγωνιστούν».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό: «Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο ματς».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΗΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ!!!!!ΚΩΟΤΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΚΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΓΚΟΛ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ ΜΕ ΤΣΙΚΙ-ΤΣΙΚΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ .ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΨΗΜΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή