Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Μπορεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο να αφήνει πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε, όμως πλέον άπαντες στο κυανέρυθρο στρ...

Μπορεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο να αφήνει πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε, όμως πλέον άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.


Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και οι παίκτες του κρατούν από το ματς του περασμένου Σαββάτου την εξαιρετική απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες και καθαρά από θέμα τύχης δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον, όμως, στο μυαλό των κυανέρυθρων βρίσκεται μόνο ο ερχόμενος αγώνας της Νέας Σμύρνης με αντίπαλο τον  "δικέφαλο του Βορρά". Παιχνίδι αν μη τι άλλο με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά αν ο Πανιώνιος παρουσιάσει την εικόνα που είχε στο δεύτερο 45λεπτό της Λεωφόρου, τότε στο χέρι του είναι να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια