Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαλούστρος στα panionianea.gr: «Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Χρήστος Σαλούστρος. Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Ο νεαρός γκάρντ/φόργουορντ το...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Χρήστος Σαλούστρος.


Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο νεαρός γκάρντ/φόργουορντ του Ιστορικού μίλησε –μεταξύ άλλων- για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νεπτούνας για το Eurocup, για τις βλέψεις της ομάδας στην διοργάνωση, αλλά και για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Κολοσσό στο Αρτάκης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «…αυτό το παιχνίδι είναι στο μυαλό όλων μας και είναι πολύ σημαντικό για τον Πανιώνιο».

Τέλος, μίλησε για την δική του παρουσία στον Ιστορικό, ενώ έστειλε και το μήνυμα του προς τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Σαλούστρου στα panionianea.gr

-Χρήστο πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη στην Λιθουανία για τον Πανιώνιο…

«Ακριβώς. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι “τελικό” για εμάς, καθώς εάν νικήσουμε θα ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης. Καταφέραμε να ελέγξουμε από την αρχή το ματς και δεν χάσαμε ποτέ το προβάδισμα. Κάποιες στιγμές που ίσως απειληθήκαμε και μας πλησίασαν στο σκορ, καταφέραμε να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις. Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς, αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή με μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, τον Κολοσσό. Πλέον επικεντρωνόμαστε εκεί».

-Πλέον η ομάδα μπορεί να κοιτάξει και μία καλύτερη θέση στον όμιλο;

«Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδι, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης με την Μπέσικτας στο Ελληνικό. Μάλιστα αν καταφέρουμε και καλύψουμε την διαφορά του πρώτου αγώνα στην Τουρκία, τους προσπερνάμε. Όλα είναι ανοιχτά. Κατά την γνώμη μου θα τερματίσουμε ή στην πρώτη θέση ή στην δεύτερη».

-Καταφέρατε να περιορίσετε επιθετικά την Νεπτούνας, παρά το γεγονός πως είναι μία άκρως επιθετική ομάδα. Ήταν ένας από τους βασικούς σας στόχους αυτός;

«Είχαμε σχεδιάσει να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ, κάτι το οποίο καταφέραμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε όπως ξεκινήσαμε το ματς και έτσι καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι μας είχαν “σκοτώσει” με τα μακρινά σουτ, αλλά στην Λιθουανία καταφέραμε να μην δεχτούμε σουτ από την περιφέρεια, κυρίως στο πρώτο 20λεπτο και εκεί πιστεύω κρίθηκε μεγάλο μέρος του αγώνα».

-Επόμενος αντίπαλος ο Κολοσσός, την Κυριακή (08/12) στο Αρτάκης. Πως πέριμενετε αυτό το παιχνίδι;

«Πρόκειται για μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, η οποία μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος και θέλει προσοχή. Τώρα επικεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

-Γνωρίζω πως ακόμα είναι αρκετά νωρίς, όμως όλος ο κόσμος του Πανιωνίου έχει στο μυαλό του τον ημιτελικό με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Αυτό το ματς το σκέφτεστε εσείς;

«Σίγουρα αυτό το παιχνίδι είναι στο μυαλό όλων μας και είναι πολύ σημαντικό για τον Πανιώνιο. Όμως έχουμε δρόμο μέχρι τότε και πολύ κρίσιμα ματς, όπως αυτό της Κυριακής. Όταν όμως φτάσει η ώρα του Κυπέλλου θα είμαστε έτοιμοι».

-Παρουσιάζεσαι συνεχώς και πιο βελτιωμένος, δείχνοντας πως προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του Πανιωνίου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πως νιώθεις εσύ;

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, έτοιμος και δυνατός. Η βελτίωση μου έχει να κάνει με την πορεία της ομάδας, η οποία είναι ανοδική. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι προπονητές μου είναι αρκετή και με βοηθάει πολύ αυτό. Θέλω να πιστεύω πως η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη».

-Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;

«Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είναι η δύναμη μας και τους περιμένουμε την Κυριακή (Κολοσσός) και την ερχόμενη Τετάρτη (Μπεσίκτας) για τα δύο δύσκολα αυτά παιχνίδια. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια