Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τώρα ήρθε η σειρά του κόσμου!

Του Ανδρέα Καραγιάννη... Μετά την τεράστια νίκη του Ιστορικού στην Λιθουανία κόντρα στην Νεπτούνας θεωρώ πως η ομάδα ικανοποίησε με την α...

Του Ανδρέα Καραγιάννη...

Μετά την τεράστια νίκη του Ιστορικού στην Λιθουανία κόντρα στην Νεπτούνας θεωρώ πως η ομάδα ικανοποίησε με την απόδοση της και τους πιο απαιτητικούς φίλους της. Είναι πλέον ολοφάνερο πως η κατάσταση στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από καλή. Oι παίχτες και οι προπονητές τα δίνουν όλα με καθημερινή συνέπεια, γεγονός το οποίο καθρεφτίζετε απόλυτα μέσα από τις εμφανίσεις την ομάδας.


Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα ο κόσμος να στηρίξει λίγο παραπάνω την ομάδα. Αρχής γενομένης από την Κυριακή (8/12) στις 16:00 το κλειστό της Αρτάκης για τον αγώνα ενάντια στον Κολοσσό που θα διατηρήσει τον Ιστορικό στην 2η θέση της βαθμολογίας και εν συνεχεία την ερχόμενη Τετάρτη (11/12) στο Ελληνικό κόντρα στην Μπεσίκτας για την πρώτη θέση του ομίλου στο Eurocup.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως με δύο δυνατές παρουσίες από τον κόσμο η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερο μπάσκετ και θα μας χαρίσει δύο ακόμα μεγάλες νίκες.

Η ομάδα κάνει το χρέος της και πλέον είναι υποχρέωση για τον καθένα να βρεθεί δίπλα στον Ιστορικό και να τον στηρίξει έμπρακτα. Είναι λοιπόν η σειρά μας τώρα να δείξουμε στους παίχτες πως μας έχουν δίπλα τους και πως μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Μη ξεχνάτε πως πλησιάζει και ο μεγάλος ημιτελικός με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη στον οποίο μας δίνετε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε, έπειτα από αρκετά χρόνια, σε έναν μεγάλο τελικό για τον οποίο θεωρώ πως είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει να παίξει με την κατάλληλη ψυχολογία και να πάρει την τεράστια πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια