Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεύμα συσπείρωσης σε ενωτικό κλίμα!

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση και επιφανείς φίλοι του Πανιωνίου προς τους παίκτες κα...

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση και επιφανείς φίλοι του Πανιωνίου προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης.


Ο κύριος Σκούρας, αλλά και οι κύριοι Ζαμάνης και Δάρας μίλησαν στους ποδοσφαιριστές για το σχέδιο "σωτηρίας" του συλλόγου, που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας.

O κ. Σκούρας ανέλαβε τη δέσμευση να βοηθήσει, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ανθρώπων, στις πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος και τόνισε ότι μέχρι τις 20 του μήνα θα εξοφληθεί ένα αρκετά σεβαστό ποσό από τα οφειλόμενα.

Μάλιστα, τονίστηκε  ότι κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών ο Πανιώνιος θα κάνει μία μίνι-χειμερινή προετοιμασία στο Σοφικό, στις εγκαταστάσεις που έχει ο κ. Σκούρας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί και η πολύ σημαντική πρωτοβουλία του γιατρού της ομάδας, Χρήστου Δάρα, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες πως για κάθε εκτός έδρας νίκη που θα πετυχαίνει η ομάδα θα τους δίνει το ποσό των 5.000 ευρώ. Ένα ποσό που θα προέρχεται από την δική του τσέπη!


Το παρών φυσικά στο γεύμα έδωσαν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως ο πρόεδρος  Βασίλης Τσάβαλος ο οποίος άκουσε με ενδιαφέρον όσα ειπώθηκαν και είπε και ο ίδιος κάποια λόγια στους ποδοσφαιριστές.

Πάντως, άπαντες έδωσαν στους παίκτες να καταλάβουν πως θα γίνει ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου -κυρίως- οικονομικά να καταφέρει ο σύλλογος να αντεπεξέλθει στις πολλές δυσκολίες.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό να διενεργηθεί και λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος με αφορμή και την εορταστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια