Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Ένα από τα καλύτερα φετινά του εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα έκανε ο Πανιώνιο στην Τρίπολη, σύμφωνα με τον Νίκο Παντελή. Αναλυτικά ...

Ένα από τα καλύτερα φετινά του εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα έκανε ο Πανιώνιο στην Τρίπολη, σύμφωνα με τον Νίκο Παντελή.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου:

«Θεωρώ σήμερα ότι κάναμε μία από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Είχαμε και αρκετές απουσίες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Με βάση την απόδοση μας νομίζω ότι ίσως αξίζαμε κάτι καλύτερο. Τα παιδιά κάνουν μία τιτάνια προσπάθεια, ανάλογα με τα προβλήματα που υπάρχουν. Από σήμερα το μυαλό μας στο παιχνίδι με την Βέροια, όπου το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό».

«Σίγουρα έχουμε κάποιο πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ, όμως με δουλειά και με την επιστροφή των υπολοίπων παικτών θα το διορθώσουμε και αυτό».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Ολοι τη πεμπτη γήπεδο παρτε και ενα ατομο μαζι σας εστω και με το ζορι.παμε ολοι δεν εχουμε περιθωρια.να συμπαρασταθουμε στους παίκτες και στο προπονητικο τιμ.ειμαστε μονοι μας εμεις οι οπαδοι και η ομαδα.παμε τωρα ολοι μαζι ενωμενοι να φωναξουμε για την ομαδα και τους απλήρωτους.βλεπετε κανουν οτι μπορουν μην αισθανονται οτι δεν μας νοιάζει. Πρεπει να τους πουμε μπραβο με την παρουσια μας!! Ολοι εκει τη πεμπτη για να μη τρεχουμε τον Απρίλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στα παιδια παρα τα προβληματα που αντιμετωπιζει η ομαδα σταθηκαν απεναντυ στον Αστερα με ακριβοπληρωμενους παικτες πολυ καλα και μετα το 75 τον αναγκασαν να παιζη πιο αμυντικα για να κρατηση το σκορ,μαγκες μην σταματατε την προσπαθεια που κανετε γερα στα δυο επομενα παιχνιδια να κλεισετε τον Α γυρω με θετικα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή