Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έπεσε» στην Τρίπολη!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Αστέρα στην Τρίπολη, με το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων να σημειώνεται από τον Μπαράλες με πένα...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Αστέρα στην Τρίπολη, με το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων να σημειώνεται από τον Μπαράλες με πέναλτι στο 60'.


Η ομάδα του Παντελή σε γενικές γραμμές είχε καλή αμυντική λειτουργία, όμως επιθετικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Παράπονα υπάρχουν από τους κυανέρυθρους για μία φάση στον Κολοβό στο πρώτο 45λεπτο, όπου στον Πανιώνιο ζήτησαν ανατροπή και κόκκινη κάρτα στον Γκοϊάν, καθώς ήταν ο τελευταίος παίχτης.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος σε γενικές γραμμές έφερε το ματς στα μέτρα του, έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία.

Οι κυανέρυθροι προσπαθούσαν να κρατήσουν το «μηδέν» και με αντεπιθέσεις ήθελαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων.

Στο 10ο λεπτό ο Κολοβός απείλησε με το απευθείας χτύπημα φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το τέρμα του Ερνάντεζ.

Ο Δημήτρης Κολοβός 14 λεπτά αργότερα έκλεψε την μπάλα από τον Γκόιαν, με τον Ρούμανο αμυντικό, που ήταν ο τελευταίος παίκτης του Αστέρα, να ρίχνει στο έδαφος τον άσο του Πανιωνίου, με τον Λιαχούδη όμως να δείχνει παίζεται.

Στο 38’ η γηπεδούχος ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με τον Εντό να κάνει το μακρινό δυνατό σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Έτσι το 0-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Πανιώνιο να κρατάει καλά στα αμυντικά του καθήκοντα.

Οι γηπεδούχοι στο 60’ είχαν την… ευτυχία να κερδίσουν πέναλτι, με τον Λιαχούδη να υποδεικνύει χέρι του Κούρου σε σέντρα-σουτ του Κοντοέ. Ο Μπαράλες το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε τον Αστέρα, όμως τελικά δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα που θα έφερνε την ισοφάριση.

Έτσι το 1-0 έμεινε έως το τέλος, με τον Ιστορικό να μην καταφέρνει να φύγει με βαθμό από την Τρίπολη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Μπακασέτας (57’ Γκρατσίνι), Εντό, Μουνάφο, Μπαράλες (88’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (79’ Σέτι).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Αυλώνιτης, Παντίδος (68’ Ντούνης), Μητρόπουλος, Κολοβός (89’ Λάσνικ), Ζαχαράκης (83’ Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Μενδρινός, Γιάννου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια