Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευχάριστα νέα για Αραβίδη

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πλατανιά είχε αντικατασταθεί στο δεύτερο...

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πλατανιά είχε αντικατασταθεί στο δεύτερο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.


Το γεγονός πως ο αρχηγός του Πανιωνίου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με το που ένιωσε τις ενοχλήσεις έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς απέφυγε τα χειρότερα και από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι ο έμπειρος επιθετικός -εκτός απροόπτου- θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (05/01).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Απόοτι βλεπω ο Μαρινάκης πήρε τον Αυλωνίτη από Γενάρη.Επίσης πήρε και τον Μενδρινό και μάλλον τον στέλνει στην ομάδα του χωριού του τον Πλατανιά ή στον Εργοτέλη αντάλλαγμα του Πελέ.
    Η ομάδα αδυνατίζει πολύ με αυτές τις αποχωρήσεις και μας ζώνουν τα φίδια γιατί χρειαζόμαστε άλλους 17-18 βαθμούς στο πρωτάθλημα για να σωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αλλάζει τον Ιανουάριο
    Καμία διαφοροποίηση δεν πρόκειται να υπάρξει στο ρόστερ του Πανιώνιου καθώς δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα.

    Η ΠΑΕ έχει μπει σε δύο ρυθμίσεις. Η διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση είναι ενήμερη και συνεπής προς τις υποχρεώσεις της σε Εφορία και ΙΚΑ. Δηλαδή, πληρώνει περίπου 54.000 ευρώ και που είναι το δικό της χρέος.

    Ωστόσο δεν μπορεί να καλύψει το μεγάλο χρέος που κληρονόμησε (1.650.000 ευρώ), το οποίο με τις προσαυξήσεις έχει φθάσει περίπου τα 2.900.000 ευρώ.

    Αρχικά, πλήρωσε μία δόση που αντιστοιχούσε στις 130.000 ευρώ, αλλά έως εκεί, καθ' ότι δεν υπήρχαν χρήματα. Η συγκεκριμένη πια ρύθμιση (η μεγάλη, δηλαδή) έχει πια εκπέσει και γι' αυτό δεν έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ο Πανιώνιος φορολογική ενημερότητα.
    http://www.sport-fm.gr/article/den-allazei-ton-ianouario/740976
    http://www.sport-fm.gr/article/den-allazei-ton-ianouario/740976

    ΑπάντησηΔιαγραφή