Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος ο Πανιώνιος για τον Πλατανιά!

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (21/12) η μίνι προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκ...

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (21/12) η μίνι προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά.


Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μάλεμε Χανιών και έγινε γνωστή η αποστολή που επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι εξής: Ανέστης, Γιαννακόπουλος, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Ντούνης, Κολοβός, Λάσνικ, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μπούζας, Σταυροθανασόπουλος, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κωτσαλάς.

Ο Νίκος Λιόλιος παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή στα Χανιά και την θέση του πήρε ο Γιώργος Κωτσαλάς από την ομάδα Νέων, ο οποίος και θα έχει την φανέλα με το νούμερο 46.

Να σημειωθεί πως η αποστολή των "κυανέρυθρων" παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας Νέων με την αντίστοιχη του Πλατανιά, όπου οι μικροί επικράτησαν με 2-1.

Τέλος, η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Πλατανιάς, για την παραχώρηση του προπονητικού της κέντρου για την προπόνηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια