Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Καταλάβαμε πόσο μας έλειψε ο αρχηγός μας»

Για τη νίκη επί του Κολοσσού, αλλά και για την επιστροφή του Μάριου Μπατή στα παρκέ μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντ...

Για τη νίκη επί του Κολοσσού, αλλά και για την επιστροφή του Μάριου Μπατή στα παρκέ μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό της Αρτάκης.


«Το συμπέρασμα από τον σημερινό αγώνα είναι ότι κάθε ματς χρειάζεται ιδιαίτερη και πνευματική προετοιμασία. Προερχόμασταν από πολύ σημαντική νίκη, αλλά στο μπάσκετ πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, είτε προέρχεσαι από καλή ημέρα, είτε από κακή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι παίκτες μας, από τους οποίους δεν έμεινα ευχαριστημένος από την πνευματική προετοιμασία και την κατάσταση τους. Πιστέψαμε όταν πήραμε διαφορές στο σκορ ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο και δεν παίξαμε καλή άμυνα», συνέχισε ο Σφαιρόπουλος και σημείωσε ότι: «Δύο, τρία παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζουν καλύτερα τους αγώνες. Ευελπιστώ ότι παρατηρήθηκε σήμερα να μην επαναληφθεί.

Σήμερα καταλάβαμε πόσο μας έλειψε ο αρχηγός μας, Μάριος Μπατής. Ο αντίπαλος μας είναι φανερά βελτιωμένος και αξιόμαχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την νίκη. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για σειρά δυνατών αγώνων. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του, αποτέλεσε σήμερα τον έκτο παίκτη μας», είπε, επίσης, ο Σφαιρόπουλος και ευχήθηκε καλή πορεία στον Κολοσσό και στον προπονητή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια