Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοσσός ο Πανιώνιος!

Αν και συνάντησε αρκετή αντίσταση από τον Κολοσσό, ο Πανιώνιος επικράτησε με 73-66 του συλλόγου της Ρόδου συνεχίζοντας το αήττητο σερί του σ...

Αν και συνάντησε αρκετή αντίσταση από τον Κολοσσό, ο Πανιώνιος επικράτησε με 73-66 του συλλόγου της Ρόδου συνεχίζοντας το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπορεί να μην έπιασε ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό, όμως σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε το πάνω χέρι και δίκαια έφτασε στην επιτυχία.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ο Μαρκ Κάρτερ με 21 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Χρήστος Σαλούστρος με 13.

Περίπου 1.500 φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης, ενισχύοντας σημαντικά τις προσπάθειες των κυανέρυθρων.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του και σε κανένα σημείο δεν έχασε το προβάδισμα στο σκορ.

Κάρτερ και Σαλούστρος οδηγούσαν επιθετικά την ομάδα, με το σκορ της περιόδου να είναι 24-18.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Πανιώνιο να έχει την υπεροχή, κρατώντας πάντα το υπέρ του προβάδισμα.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 39-30 για τον Ιστορικό.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, επέστρεψαν στο παιχνίδι, όμως και πάλι οι κυανέρυθροι είχαν την «απάντηση» και με σωστή αντίδραση –ειδικά- στην επίθεση, πήραν εκ νέου μια διαφορά 6-8 πόντων. Στο τέλος του δεκαλέπτου ο Πανιώνιος ήταν μπροστά με 57-49.

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Σφαιρόπουλου απέδωσε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ επιθετικά, όμως στην άμυνα δεν μπόρεσαν να περιορίσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Πανιώνιος να πάρει διαφορά ασφαλείας και έτσι οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά στο σκορ.

Πάντως, οι κυανέρυθροι δεν έχασαν σε καμία περίπτωση την πρωτοπορία στο σκορ και έως το φινάλε είχαν το πάνω χέρι για τη νίκη. Κάτι που τελικά και κατάφεραν, με το τελικό 73-66 να δίνει το «ροζ φύλλο αγώνα» στον Ιστορικό.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι του Πανιωνίου αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό τιμ.

Δεκάλεπτα: 24-18, 39-30, 57-49, 73-66


Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 7, Ντούβνιακ 3 (1), Κάρτερ 21 (5/5 τρίποντα), Μίλμπουρν 7 (1), Αθανασούλας, Μπατής 7 (1), Σκορδίλης 4 (7 ριμπάουντ), Λάνγκφορντ 4, Μισέλ, Σίμτσακ, Κυρίτσης 7 (1), Σλαούστρος 13 (6 ριμπάουντ)

Κολοσσός (Πρίφτης): Παπαντωνίου 16 (3), Ραμ, Ματσαμάς, Γεωργαλλής 4, Κόμματος 18 (3), Σμιθ 4, Στεφανίδης 4, Σίμπσον 8, Τσάμης 9 (1), Όσμπι 3, Κάπελαν, Δάνας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια