Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είχε βάλει σκοπό της ζωής του να με διώξει...»

Ο Νίκος Παντελής μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" αναφέρθηκε στους λόγους της απομάκρυνσης του από τον πάγκο του Πανιωνίου. &qu...

Ο Νίκος Παντελής μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" αναφέρθηκε στους λόγους της απομάκρυνσης του από τον πάγκο του Πανιωνίου.


"Kατ' αρχήν, να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στην Σούπερ Λιγκ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους παίκτες γιατί πραγματικά είναι ήρωες.
Εύχομαι ολόψυχα να νικήσουμε την Βέροια και να ανέβει πιο ψηλά η ομάδα στην βαθμολογία", ήταν τα αρχικά του λόγια για να αναφερθεί στη συνέχεια στο τι συνέβη:

"Μου ζητήθηκε να παραιτηθώ εγγράφως και αρνήθηκα. Ο λόγος είναι ότι δεν τους έκανα τα κέφια! Και αναφέρομαι στον κύριο Γκλεζάκο, ο οποίος είχε βάλει σκοπό της ζωής του να με διώξει πριν από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Δεν τους κάθισε το αποτέλεσμα και μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου μου είπαν γιατί έβγαλα δημόσια τα προβλήματα του Πανιωνίου.

Όταν όλα είναι υπαρκτά και τα ξέρει όλος ο κόσμος. Ο Κ. Γκλεζάκος, ο οποίος έγινε ως εκ μεταγραφή Πανιώνιος, ηθελε να έχει λόγο στο πως θα παίξει η ομάδα! Μάλιστα ήταν έκδηλη η απογοήτευση του όταν κερδίσαμε τον Ατρόμητο. Παρουσία των συνεργατών μου μας είπε ότι ήταν η χειρότερη νίκη!

Έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Για μένα αποτελεί χτύπημα κάτω από την μέση. Με περίμεναν στην γωνία. Όλα αυτά ενώ κανένας από την διοίκηση δεν ερχόταν μαζί μας εδώ και δύο μήνες στα ταξίδια.
Μόνο εγώ, ο Αντώνης Μανίκας και το ποδοσφαιρικό τμήμα είχαμε μείνει".

2 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΗΜΕΝΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΩΨΙΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.!!!!!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ??????? ΕΔΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΑΤΕ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΨΙΧΟΛΟΓΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΡΗΣΗΜΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΑΥΡΙΟ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη καταγγελία! Τι άλλο θα ακούσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή