Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να επανέλθουμε στις νίκες»

Το Σάββατο (28/12, 6 μ.μ.) ο Πανιώνιος υποδέχεται στο κλειστό της Αρτάκης το Ρέθυμνο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην τελευταία...

Το Σάββατο (28/12, 6 μ.μ.) ο Πανιώνιος υποδέχεται στο κλειστό της Αρτάκης το Ρέθυμνο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην τελευταία αναμέτρηση του για το 2013 και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι: «Θέλουμε για πολλούς λόγους να επανέλθουμε στις νίκες».


«Απέναντι στο Ρέθυμνο δίνουμε τον τελευταίο αγώνα μας για το 2013 και για πολλούς λόγους θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες», δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και επισήμανε ότι: «Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται με πολύ ενέργεια και είναι αθλητική. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Να δείξουμε καλύτερο αμυντικό πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, να βγάλουμε με την άμυνα μας το Ρέθυμνο από τον ρυθμό του, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε με ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

«Θέλουμε ένα κάνουμε καλό παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα», σημείωσε ο Αλέξης Κυρίτσης, ο 31χρόνος γκαρντ του «Ιστορικού» και εξήγησε πως: «Θα «κυνηγήσουμε» την νίκη σε κάθε λεπτό της αναμέτρησης για να δείξουμε ότι βελτιωθήκαμε και πως μάθαμε από τα λάθη μας, όπως, επίσης, για να πάρουμε ψυχολογία εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων μας στο Eurocup και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να αρχίσουμε ένα νέο νικηφόρο σερί».

Δεν υπάρχουν σχόλια