Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση-απάντηση!

Την δική της απάντηση στις καταγγελίες που υπήρξαν από γονείς παιδιών που αγωνίζονται στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έδωσε η Εφο...

Την δική της απάντηση στις καταγγελίες που υπήρξαν από γονείς παιδιών που αγωνίζονται στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έδωσε η Εφορία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου των κυανέρυθρων.


Αναλυτικά:

Οφείλουμε μια απάντηση στο χθεσινό κακοήθες δημοσίευμα στον Ηλεκτρονικό Τύπο που αφορά στην "κατάρρευση" των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανιωνίου .

Κατ' αρχήν όφειλε ο παραλήπτης του κειμένου να επικοινωνήσει με την Εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος να διασταυρώσει την πληροφορία, να ακούσει και την άλλη πλευρά και από κει και πέρα θα μπορούσε ο κόσμος του Πανιωνίου να σχηματίσει κάποια γνώμη. Σίγουρα αυτό είναι και ανέντιμο και ανήθικο.

Από πέρυσι ξεκίνησε μια προσπάθεια για να βρεθεί κάποιο μεγάλο γήπεδο για τις προπονήσεις και τους αγώνες των Αγωνιστικών τμημάτων. Επιλέχθηκε το γήπεδο του Αγ. Κοσμά με καλό αγωνιστικό χώρο αλλά με πολλές ελλείψεις και συμφωνήθηκε, όχι από εμάς, το μίσθωμα να είναι 4.000€ μηνιαίως. Από την αρχή θεωρήσαμε υπερβολικό το ποσό αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και καταφέραμε μέχρι και σήμερα να μην έχουμε καμία οφειλή.
Λόγω της οικονομικής κρίσης, αρκετοί γονείς δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, πράγμα το οποίο μας προκαλεί οικονομικά προβλήματα οπότε και προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τα διπλανά γήπεδα του Αγ. Κοσμά που παρουσιάζουν και θετικά αλλά και αρνητικά σημεία, με μίσθωμα 2.000€ μηνιαίως.

Ορισμένα τμήματα το είδαν θετικά, αλλά όπως ήταν φυσικό είχαν αντιρρήσεις λόγω αλλαγών ωρών. Είχαμε καταλήξει στην απόφαση να συνεχίσουμε εκεί που είμαστε και από τη νέα περίοδο να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Ενώ είμαστε ακόμα σε συζητήσεις εστάλη το αισχρό δημοσίευμα ότι αλλάζουμε ώρες για να μην πληρώνουμε ρεύμα, ότι το τμήμα καταρρέει και κάτι τέτοιες γελοιότητες. Αυτοί που υποκινούν αυτές τις καταστάσεις είναι και κακοήθεις και πλήρη άγνοια του αθλήματος έχουν.

Σαν ποδοσφαιρικό τμήμα μπορούμε να λέμε ότι οι προπονητές μας είναι πληρωμένοι και το μήνα Νοέμβριο και έχουν πάρει έναντι παλαιών οφειλών. Μπορούμε να λέμε ότι πληρώνουμε 25 ομάδες για να μετέχουν σε διάφορα τουρνουά κάθε Σαββατοκύριακο και μπορούμε να λέμε ότι δεν έχουμε καμία άλλη οικονομική οφειλή. Το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί άψογα, υπάρχουν 15 προπονητές που κάνουν περίφημε τη δουλειά τους και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή, 13 παιδιά της ομάδας Κ21 προέρχονται από τις ακαδημίες μας.

Εφορία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

2 σχόλια

  1. OLOI OI MYTILINIOI PANIONIOI THN ALLH KYRIAKH STO GHPEDO NA YPOSTHRIJOYME THN OMADA TOY NHSIOY MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΑΝΙΩ-
    ΝΙΟΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟ ΟΠΟΥ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗ
    ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗ
    Ν.ΣΜΥΡΝΗ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ
    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή