Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Μενδρινό με Βέροια

Χωρίς τον Κώστα Μενδρινό θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια. Ο έμπειρος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την...

Χωρίς τον Κώστα Μενδρινό θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια.


Ο έμπειρος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έτσι τέθηκε νοκ άου για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και οι Κουλουχέρης (προέρχεται από ίωση), όπως και οι τραυματίες Μαρουκάκης, Τόσκας.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εν λόγω ματς ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με προπόνηση που έγινε στη Βάρη. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Ανέστης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Καλτσάς, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Λάσνικ, Καμπάνταης, Σταυροθανασόπουλος, Γιάννου.

1 σχόλιο

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΕΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΔΕΒΕΙ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ.ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ <> ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή