Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ!

Μπορεί η ΚΑΕ Πανιώνιος να μην απάντησε επίσημα στην ανακοίνωση περί... διαιτησίας που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι των κυανέρυθρων έκα...

Μπορεί η ΚΑΕ Πανιώνιος να μην απάντησε επίσημα στην ανακοίνωση περί... διαιτησίας που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι των κυανέρυθρων έκανα δύο επισημάνσεις σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα της Πυλαίας.


Πιο συγκεκριμένα οι κυανέρυθροι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως οι βολές μέχρι το 37' ήταν 32-14 υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ στην τρίτη περίοδο ήταν 14-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρότι ο Πανιώνιος ήταν μπροστά στο σκορ και ο ΠΑΟΚ κυνηγούσε.

Από τον Ιστορικό δεν θέλησαν να πουν κάτι παραπάνω και να ασχοληθούν περαιτέρω με τα παράπονα του ΠΑΟΚ, αφού θεωρούν πως όποιος είδε την αναμέτρηση μπορεί να κρίνει ποια ήταν η ομάδα που άξιζε να πάρει το "ροζ φύλλο αγώνα".


Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Καλά, οι άνθρωποι είναι αστείοι! Η διαιτησία έπαιξε έδρα υπέρ του δέοντος και στο δεύτερο ημίχρονο οι παοκτζήδες φώναζαν και έβριζαν συνέχεια για να έχουν το 100-0 των σφυριγμάτων υπέρ τους! Η γνωστή τακτική του ΠΑΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή