Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αχ, αυτό το γκολ…

Του Γιώργου Καρμίρη... Ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με την Ξάνθη έκανε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα του παιχνίδια στην φετινή Σούπερ Λιγκ, ...

Του Γιώργου Καρμίρη...

Ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με την Ξάνθη έκανε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα του παιχνίδια στην φετινή Σούπερ Λιγκ, όμως τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.


Η ομάδα του Νίκου Παντελή είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, έβαλε κάτω την μπάλα, προσπάθησε και έπαιξε ποδόσφαιρο κόντρα σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, όμως στην τελική προσπάθεια υστέρησε.

Οι κυανέρυθροι είχαν αρκετές ευκαιρίες (και χαμένο πέναλτι και δοκάρι), με τις 12 τελικές έναντι 4 των φιλοξενούμενων να «μαρτυρά» την εικόνα του ματς της Νέας Σμύρνης. Δυστυχώς, όμως, όπως και στον αγώνα της Λιβαδειάς το καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων έλειψε, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην σκοράρει και φυσικά να μείνει μακριά από τη νίκη.

Σίγουρα το γεγονός πως ο Πανιώνιος προσπάθησε και σε γενικές γραμμές κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού την Ξάνθη, είναι πολύ θετικό. Από την άλλη, η έλλειψη γκολ, παρά τις πολλές ευκαιρίες, δεν επιτρέπει στην ομάδα να πάρει τους βαθμούς, τους οποίος δικαιούται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, ένα σημείο που πρέπει να βελτιώσει και να ελαχιστοποιήσει ο Πανιώνιος, είναι αυτό των αδρανειών που παρουσιάζει στην άμυνα.

Σε πολλά παιχνίδια, ενώ είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του, παρουσιάζει σημάδια «μπλακ άουτ» στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δέχεται τέρμα κόντρα στην ροή του αγώνα.

Τα παραδείγματα πολλά: Άρης, Καλλονή, Λεβαδειακός και παραλίγο στην σχετική «λίστα»
να μπει και το παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου στο 90’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ, το οποίο κακώς (η αλήθεια να λέγεται) ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Όπως και να έχει, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αν μη τι άλλο, δείχνουν αγωνιστικότητα, πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν τον δύσκολο στόχο της παραμονής.

ΥΓ: Ο Απόστολος Γιάννου από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος. Δίνει σημαντικές μάχες στον αγωνιστικό χώρο, είναι ομαδικός βοηθώντας την ανάπτυξη της ομάδας, ενώ βρίσκεται -σχεδόν- πάντα μέσα στις φάσεις. Η μεταγραφή του στην ομάδα αποτέλεσε εξαιρετική επιλογή.

ΥΓ1: Τα εισιτήρια που κόπηκαν στο ματς με την Ξάνθη ήταν μόλις 394. Καλό είναι να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα και επίσης σωστό και θεμιτό είναι να ασκούμε κριτική σε διοίκηση, παίκτες κλπ. Όμως μήπως, λέω μήπως πρέπει να στηρίξουμε και εμείς λίγο παραπάνω τους παίκτες με την παρουσία μας στο γήπεδο; Ο αριθμός 394 δεν νομίζω να κολακεύει κανέναν φίλαθλο του Πανιωνίου!

ΥΓ2: Πολλά μπράβο στα «Πανθήρια» που έδωσαν το παρών αυτό το Σ/Κ σε Χαλκίδα για την ομάδα μπάσκετ, αλλά και στο Αρτάκης στον αγώνα της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ. Καλό είναι και ο υπόλοιπος κόσμος του Πανιωνίου να δραστηριοποιηθεί λίγο παραπάνω.

4 σχόλια

  1. Είμαι γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιός και Πανιώνιος απο περίπου 10 χρονών και για πάντα. Πηγαίνω σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια σε απόσταση 1-2 ωρών και θα πουλούσα και την μάνα μου που λέει ο λόγος για να μπορούσα να βλέπω την ομάδα κάθε 2η εβδομάδα και να μπορώ και να πανηγυρίζω για αυτήν χωρίς φόβο. Και εσείς είστε εκεί και δεν πατάτε πόδι ... Α ρε θεέ τι αδικίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ 394 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΧΘΕΣ.ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ?ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η΄ ΚΟΡΟΙΔΑ?


    Υ.Γ.ΑΝ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ 500-600 ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 3-4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τον ατρομητο που ηταν καθαρα ποδοσφαιρικη μερα μεσημερι κυριακης τι εφταιγε και δεν ηρθε κοσμος????ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ......ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ !!!!!!!ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΠΕΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΝ........με τις τακτικες βεντουροτσολακακηδων δεν ερχονται παικτες.........αφου ειμαστε παραδοσιακοι κακοπληρωτες και υπαρχουν κινδυνοι προσφυγων !!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ......!!!!!!!!!!!...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΚΑΥΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΟΣΦΠ...(ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ)..!!!!!!ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ Ε?????????? ΑΣΕ ΚΑΒΑΒΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με χιόνια, βροχές και κρύο είμαι εκεί.
    Με το διαρκείας μου στην 2, να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα.
    Δικαιολογίες για να μην έρθει κάποιος γήπεδο πολλές.
    Δεν θα κατακρίνω κανένα.
    Απλά εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω και ας μείνω και μόνος μου.
    Γιατί ???
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ, ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή