Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αντιγόνη Τσουμήτα στα panionianea.gr: «Να είμαστε στην πρώτη τριάδα»

Ο 23χρονη κεντρικός της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, Αντιγόνη Τσουμήτα, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στην...

Ο 23χρονη κεντρικός της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, Αντιγόνη Τσουμήτα, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στην εξαιρετική έως τώρα παρουσία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2, στις βλέψεις των κυανέρυθρων, αλλά και στην στήριξη του κόσμου.


Αναλυτικά όσα είπε…

για την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «H ομάδα έχει βρει ρυθμό και αυτό φαίνεται και στις τελευταίες αγωνιστικές. θέλουμε όλες οι κοπέλες να παραμείνουμε συγκεντρωμένες στον στόχο μας και σε καμία περίπτωση να μην εκδηλώσουμε σημάδια έπαρσης στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ευτυχώς υπάρχει η συγκεκριμένη διοίκηση που μας στηρίζει και μας πιστεύει σαν ομάδα και έχουμε και έναν προπονητή ο οποίος φροντίζει για την καλή πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα».

για τις βλέψεις και τους στόχους του Πανιωνίου: «Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα- τετράδα. Ο όμιλος είναι απαιτητικός και θα φροντίσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

για την στήριξη του κόσμου: «Είναι η δεύτερη χρονιά μου στον Πανιώνιο και με χαροποιεί ιδιαίτερα που στα τελευταία παιχνίδια είχαμε μια κερκίδα που μας στήριξε και μας έδωσε δύναμη να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπο μας εντός γηπέδου. Μακάρι να είναι κοντά μας και στις επόμενες αγωνιστικές».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια