Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Nα ελέγξουμε τον αγώνα»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής μίλησε για την κατάσταση της ομάδας, αλλά και τον αγώνα με την Ξάνθη και τα δυνατά σημεία του κυρια...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής μίλησε για την κατάσταση της ομάδας, αλλά και τον αγώνα με την Ξάνθη και τα δυνατά σημεία του κυριακάτικου αντιπάλου των "κυανέρυθρων".


Για την κατάσταση στον Πανιώνιο μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό: "Σίγουρα μας στεναχωρεί ότι χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, γιατί νομίζω πως είχαμε καλή παρουσία και αν μη τι άλλο με βάση την απόδοση που είχαμε μπορώ να πω ότι τσάμπα χάσαμε αυτό τον αγώνα. Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί αυτός ο αγώνας, υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια, τα παιδιά ξέρουν τις δυνατότητές τους και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Ξάνθη που είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στις νίκες".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την Ξάνθη: "Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που μου αρέσει, παίζει ποδόσφαιρο εντός και εκτός έδρας. Το ίδιο κοιτάζουμε και εμείς. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Όπως είπα και στα παιδιά, η Ξάνθη μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, αλλά από τη στιγμή που είμαστε γηπεδούχοι θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό".

Για το τι ξεχωρίζει από την Ξάνθη και ποιο είναι το πλάνο του για να τους αντιμετωπίσει: "Ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Και όταν έχουμε τη μπάλα και όταν τη χάνουμε. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μη δεχθούμε κόντρα επιθέσεις από τους γρήγορους επιθετικούς που έχει η Ξάνθη. Στο χώρο του κέντρου θα πρέπει να ελέγξουμε εμείς τον αγώνα".

Για το αν είναι ένας αγώνας υπομονής: "Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι υπομονής, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι, είτε έχουμε τη μπάλα, είτε όχι. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, όπως είπα υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια, στην ομάδα και νομίζω ότι την Κυριακή θα τα πάμε καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια