Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρωτοβουλία φιλάθλων για να πληρωθούν οι παίκτες!

Κινήσεις από τους φιλάθλους του Ιστορικού για να μαζευτούν χρήματα, προκειμένου να δοθούν στους απλήρωτους εδώ και καιρό ποδοσφαιριστές της ...

Κινήσεις από τους φιλάθλους του Ιστορικού για να μαζευτούν χρήματα, προκειμένου να δοθούν στους απλήρωτους εδώ και καιρό ποδοσφαιριστές της ομάδας, γίνονται τις τελευταίες μέρες.


Μάλιστα, από φίλους του Πανιωνίου έχει αναρτηθεί και η παρακάτω ανάρτηση στα social media:

"Έχει ξεκινήσει ένας αγώνας από τον κόσμο του Πανιωνίου να μαζέψει χρήματα για τους παίκτες μας. Κάποιοι είναι απλήρωτοι για πάρα πολύ καιρό. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από οριακή. Ήδη κάποιοι κινούνται περίεργα, όπως πάντα, για να αρπάξουν τα παιδιά και να τα πάνε στα σωματεία τους.

Η εποχή είναι δύσκολη και είναι απολύτως κατανοητό να μην μπορούν όλοι. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο όμως ποσό. Ο,τι θέλει ο καθένας, άλλος 10, άλλος 100 ή 500 ευρώ.

Τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στον αρχηγό Χρήστο Αραβίδη.

Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας...", αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω ανάρτηση-ενημέρωση των φίλων του Ιστορικού.

4 σχόλια

  1. Μαγκες για τα παιδια στα αλλα τμηματα που δεν περνουν ουτε ευρω στα τετοια σας..Το πολο του πανιωνιου που εχει προσφερει τις μεγαλυτερες στιγμες σ σχεση με τα αλλα αθληματα δεν σας απασχολει ε;Ωραιοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!!Τσαμπα μαγκες!!μπατζετ πολο 15000 ευρω και η διοικηση της προεδραρας του τσαβαλου δεν δινει ευρω..ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που μπορούμε να συνεισφέρουμε?υπάρχει κάποιος λογαριασμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λεπτομερειες θα υπαρξουν το πολυ μεχρι τη δευτερα..θ αναρτηθουν κ στα πανιωνια νεα απο εμας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λεφτα να τα παρει ο Γαμα αντιπροεδρος.Μετα απο δυο τρεις αγωνιστικες θα τα εχει δεκαπλασιασει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή