Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Το μυαλό των παικτών στον αγώνα της Λιβαδειάς»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής μίλησε για την περιπετειώδη προετοιμασία της ομάδας , τα οικονομικά προβλήματα, το περιστατικό Καμπ...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής μίλησε για την περιπετειώδη προετοιμασία της ομάδας , τα οικονομικά προβλήματα, το περιστατικό Καμπάνταη-Μητρόπουλου, αλλά και τον Λεβαδειακό.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για την περιπετειώδη προετοιμασία του Πανιωνίου για τον Λεβαδειακό:
"Ξέρουμε όλοι τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί εδώ στον σύλλογο, αλλά μιλήσαμε με τους παίκτες και είπαμε ότι θα τα ξεχάσουμε. Εμείς από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κιόλας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, κανένα οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν αυτά τα προβλήματα. Θεωρώ ότι και οι παίκτες με τη συζήτηση που κάναμε, ότι έχουν στο μυαλό τους αν όχι 100% σε μεγάλο ποσοστό, σκέφτονται τον αγώνα της Λιβαδειάς".

Για το αν έριξε το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι:
"Σίγουρα 1-2 μέρες υπήρχε η αποχή, μετά είχαμε και την κακοκαιρία, που δεν μας επέτρεψε να προπονηθούμε σε κάποιο γήπεδο και πήγαμε στο κλειστό του μπάσκετ. Επειδή το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι άμεσα πρέπει να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην ψυχολογία, παρά σωματικά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάνω απ' όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον τους. Για μένα το συμφέρον είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά, πρώτα ο Θεός να κερδίζει και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα λυθούν τα προβλήματα του Πανιωνίου".

Για το αν επηρεάζουν τα οικονομικά προβλήματα τους παίκτες μιας ομάδας:
"Από τη στιγμή που υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας σίγουρα επηρεάζονται. Νομίζω όμως ότι όλοι ξέραμε ότι έχει κάποια προβλήματα ο Πανιώνιος. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θεωρώ ότι τα παιδιά θα μπουν δυνατά, θα μπουν καλά και το κυριότερο θα είναι το μυαλό τους 100% στο παιχνίδι και όχι σε άλλα προβλήματα".

Για το ατυχές περιστατικό με τους Καμπάνταη-Μητρόπουλο:
"Αυτά συμβαίνουν κατά κόρον στο ποδόσφαιρο πάρα πολλές φορές. Πάνω στην ένταση, από ένα σκληρό μαρκάρισμα... Άλλωστε και τα δύο παιδιά πέρα από συμπαίκτες έχουν και προσωπική φιλία και με το τέλος της προπόνησης ήταν αγκαλιά μαζί. Είναι από τα επεισόδια που δεν χρειάζεται καν να δώσουμε βάση. Συμβαίνουν συνέχεια στις ομάδες, πάνω στην ένταση της προπόνησης δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:
"Είναι μια ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχει αλλάξει προπονητή και νομίζω πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, τουλάχιστον αγωνιστικά. Θεωρώ και ψυχολογικά. Πιστεύω θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού αυτού".

Για την αρνητική παράδοση που έχει ο Πανιώνιος στη Λειβαδιά:
"Δεν στέκομαι στις παραδόσεις, είτε είναι θετικές, είτε είναι αρνητικές. Άλλο παιχνίδι ήταν πέρυσι, άλλο φέτος. Άλλοι έπαιζαν πέρυσι, άλλοι παίζουν φέτος. Σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση. Δεν παίζει ρόλο η παράδοση για μένα".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Λεβαδειακό:
"Σίγουρα ο Μάντζιος είναι καλός παίκτης, αλλά έχει κι άλλους καλούς παίκτες, όπως είναι ο Κάντζι. Γενικά είναι μια "δεμένη" ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει το σύνολο και όχι κάποιος ατομικά".

4 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ .ΓΕΡΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ .ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ Η ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ24 Νοεμβρίου 2013 στις 10:51 μ.μ.

    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ24 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 μ.μ.

    ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή