Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολλά παράπονα για την διαιτησία...

Έντονα είναι τα παράπονα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με την Ραντνίτσκι. Οι κυανέρυθροι δεν είχα...

Έντονα είναι τα παράπονα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με την Ραντνίτσκι.


Οι κυανέρυθροι δεν είχαν την αντιμετώπιση που τους άξιζε από τους τρεις διαιτητές (ο Πολωνός Κοβάλσκι, ο Ισπανός Αράνα και ο Ισραηλινός Εστερόν) και ειδικά από τον Πολωνό και τον Ισπανό τα παράπονα είναι πραγματικά πάρα πολλά.

Μάλιστα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στα... περίεργα σφυρίγματα, όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ο Έλληνας κόουτς σχολίασε στη συνέντευξη Τύπο: "Συγχαρητήρια στην Ραντνίτσκι για τη νίκη της, έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από τους 80 πόντους, γιατί όταν πετυχαίνει πάνω από 80 συνήθως κερδίζει.

Παρότι δεν καταφέραμε το στόχο μας στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεχθήκαμε 41 πόντους, ήμασταν κοντά στο σκορ. Ενώ στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε στο δεύτερο μέρος συγκεντρωμένοι για να μην επιτρέψουμε στην Ραντνίτσκι να ανοίξει το ρυθμό, δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε 27 πόντους στην τρίτη περίοδο με συνέπεια να αυξηθεί η διαφορά και να βρεθούμε στο -18.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε κατάθεση ψυχής, παλέψαμε κάθε φάση σε άμυνα και επίθεση, γυρίσαμε το παιχνίδι και μπήκαμε δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης. Πλησιάσαμε στους τρεις πόντους 2’ και 45’’ πριν το τέλος της συνάντησης. Δυστυχώς στο σημείο που «επιστρέψαμε» δόθηκαν περίεργα σφυρίγματα από τους διαιτητές, τα οποία έκριναν τον αγώνα. Λυπάμαι πολύ που αναφέρομαι σε θέματα διαιτησίας. Δεν το κάνω συχνά, αλλά όλοι πρέπει να σέβονται την προσπάθεια της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια