Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση των φίλων του Ιστορικού για την οικονομική βοήθεια στους ποδοσφαιριστές

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου και στις φετινές δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος...

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου και στις φετινές δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι.


Φίλοι των κυανέρυθρων προχώρησαν σε μία αξιοσημείωτη κίνηση, προσπαθώντας να μαζέψουν ένα σεβαστό οικονομικό πόσο, το οποίο και θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που χωρίς υπερβολή φέτος αγωνίζονται απλήρωτοι!

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους πως ανοίχτηκε λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, στο όνομα ενός οπαδού και ενός παίκτη της ομάδας, όπου εκεί θα μπορούν οι κυανέρυθροι φίλοι του συλλόγου να καταθέτουν όσα χρήματα μπορεί ο καθένας, με το πόσο που θα συγκεντρωθεί να πηγαίνει στους ποδοσφαιριστές.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Θεωρώντας υποχρέωση να ενημερώσουμε όλο το ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κάνουμε γνωστό ότι μερίδα φίλων του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ αναλάβαμε πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια οικονομικής εκστρατείας! Αφορμή ο παρατεταμένες οφειλές της ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές μας. Θέλοντας λοιπόν να σταθούμε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ και πάνω απ όλα διπλά τους και με σύνθημα μας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ», ανοίχτηκε στη ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ λογαριασμός με αριθμό: 5036-025355-671 στο όνομα ενός φίλου της ομάδας και ενός παίχτη (τα ονόματα στη διάθεση σας, όχι όμως δημόσια για ευνόητους λογούς), που θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα γίνει άμεσα γνωστό σε όλους και κατόπιν θα δοθεί σαν οικονομική ενίσχυση για τους παίχτες και ΜΟΝΟ!!!
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!».

2 σχόλια

  1. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝ28 Νοεμβρίου 2013 στις 7:35 μ.μ.

    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓ\ΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΕΝΟ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΑ.....ΦΙΛΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ29 Νοεμβρίου 2013 στις 12:35 π.μ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΥΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ..... ΤΟ ΨΑΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΡΩΤΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...... ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή