Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήλωση-προειδοποίηση Ηλία Λιανού προς τους φιλάθλους του Πανιωνίου!

Την απογοήτευση του για την πολύ μικρή προσέλευση των φιλάθλων του Πανιωνίου στα παιχνίδια με Ηλυσιακό και Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης εξέφρασε ...

Την απογοήτευση του για την πολύ μικρή προσέλευση των φιλάθλων του Πανιωνίου στα παιχνίδια με Ηλυσιακό και Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης εξέφρασε ο Ηλίας Λιανός.


Ο ισχυρός άνδρας της κυανέρυθρης ΚΑΕ, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε χαρακτηριστικά -μεταξύ άλλων- με νόημα πως "...στην ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο και ο Πανιώνιος δεν αποτελεί εξαίρεση".

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Λιανού:

«Πριν από δύο εβδομάδες ως ΚΑΕ Πανιώνιος είχαμε εκφράσει τον προβληματισμό μας για την μικρή προσέλευση του κόσμου στις εντός έδρας αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και του Eurocup. Ο προβληματισμός μας φάνηκε από την προσέλευση τους στους αγώνες, που μεσολάβησαν με αντιπάλους τους Ηλυσιακό και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ότι δεν εισακούστηκε από τους φίλους του Πανιωνίου.

Απέναντι στον Ηλυσιακό κόψαμε 198 εισιτήρια και απέναντι στην Σπαρτάκ σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup μόλις 140. Οι φίλοι του Πανιωνίου φαίνεται ότι θεωρούν ότι η ομάδα με ένα μαγικό τρόπο έχει κατακτήσει δύο σερί σεζόν την τρίτη θέση και ότι συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στο Eurocup. Ότι, επίσης, με μαγικό τρόπο εξασφαλίζονται τα 150.000 ευρώ, που απαιτούνται για την συμμετοχή στο Eurocup. Ότι, ακόμη, παίκτες, προπονητές και εγώ θα βρισκόμαστε πάντα εδώ, πως εσαεί η ομάδα θα τερματίζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Α1 και θα αγωνίζεται στο Eurocup και ότι εκείνοι δεν θα χρειαστεί να κουνήσουν ούτε το… δαχτυλάκι τους και από τον καναπέ θα συνεχίσουν να ασκούν κριτική.

Στην ζωή, όμως, τίποτε δεν είναι δεδομένο και ο Πανιώνιος δεν αποτελεί εξαίρεση. Εύχομαι σύντομα και έγκαιρα να το αντιληφθούν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου».

18 σχόλια

  1. Ασε μας ρε λιανε με τις απειλές σου....ο Πανιώνιος υπήρχε και πριν απο σένα και θα υπαρχει και μετα...αναγνώρισε πρώτα εσυ τους οπαδούς σου και μετα ελα να εχεις και απαιτήσεις...αντε γιατι σαν πολλα μας τα πες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πω την άποψη μου,και την θέση μου απέναντι στον ισχυρό άνδρα:Οι Φίλαθλοι είναι άνθρωποι.Επιλέγουν:ΑΝ θέλουν να πάνε στο γήπεδο,ΑΝ έχουν χρήμα ή χρόνο,να διαθέσουν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους...Αυτό δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να είναι και να νοιώθουν Πανιώνιοι. Απο πότε λοιπόν Κε Λιανέ "εκβιάζετε" τους φιλάθλους;Και τους απειλείτε κιόλας;Τι είμαστε για εσάς αγαπητέ,πελάτες; ή υπόχρεοι καταβολής τιμήματος για να αγαπάμε την ομάδα;Δηλαδή,τι θα κάνετε αν η ομάδα δεν καταφέρει να μαζέψει κόσμο,θα σταματήσετε να αγωνίζεστε,θα δώσετε εντολή στους προύχοντες να μας απαγορεύσουν να υποστηρίζουμε την ομάδα; ή θα μας ζητάτε την απόδειξη της κάρτας διαρκείας,ή μέλους των Πανθήρων για να μπορούμε να κυκλοφορούμε στην Πλατεία;; Ο φίλαθλος διατηρεί το δικαίωμα της προσέλευσης ή μή στο γήπεδο,ΕΣΕΙΣ ,εφόσον είσαστε στα διοικητικά του συλλόγου ΟΦΕΊΛΕΤΕ να κάνετε ο,τι μπορείτε για να κάνετε τον Πανιώνιο ανταγωνιστικό.Με δηλώσεις του στύλ "αν δεν έρθετε στο γήπεδο,τα μαζεύω και φεύγω" δεν βοηθάτε,απλά φέρεστε σαν Προϊστάμενος σε Υφιστάμενους εν ώρα εργασίας...σίγα μην μας απολύσετε κιόλας.
    Και για να περάσω επι προσωπικού:Πλησιάζω τα πενήντα,και πάτησα στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης στα οχτώ,παρέα με τον πατέρα μου στα εβδομήντα έξι πιά,μιά ζωή Πανιώνιος και αυτός ,και εγώ.Πέρασα αρκετά χρόνια της φίλαθλης ζωής μου στις κερκίδες,και του κλειστού,και του ποδοσφαιρικού γηπέδου,ως μέλος των Πανθήρων. Απο επιλογή μου απέχω απο τα γήπεδα...Είσαστε όμως ο τελευταίος που θα με πάρει απο το χεράκι και θα μου υποδείξει τον τρόπο και τον τόπο που θα τιμήσω -ως ΦΙΛΑΘΛΟΣ και ΟΧΙ ως ΠΕΛΑΤΗς- τον Πανιώνιο,είτε την ΚΑΕ είτε την ΠΑΕ...γιατι για εμάς,ο Πανιώνιος είναι ιδέα και όχι χρήμα....
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Λιανέ....δηλαδή αντί να πληρωθείτε πληρώνετε για να παίζετε στο Γιούροκαπ?Αυτό μας λες?
    Και εντάξει αναγνωρίζουμε τα όσα προσφέρεις αλλά δεν τρέχουν και από τα μπατζάκια τα λεφτά του κόσμου...κάνετε και κριτική στον κάθε μεροκαματιάρη που παλέυει για να τα βγάλει πέρα γιατί δεν πάει στο γήπεδο...
    Άσε που ακόμα είναι στην 1η φάση.Δε μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει σε κάθε ματς.Αν περάσουμε στη 2η που θα είναι 3 τα εντός έδρας παιχνίδια(και πιο δυνατές οι ομάδες) θα είναι πολύ μεγαλύτερη η προσέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gamw ta muala sas. auto katalavate? auto exete na peite?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεις να πεις το σωστοτερο πραγμα με τον πιο λανθασμενο τροποο και αυτο πετυχε ο Λιανος με αυτη την ανοακοινωση! Εχω ταχθει αρκετες φορες υπερ του και θεωρω οτι ειναι τυχερο ο Πανιωνιος που τον εχει. Ομως αυτο απεχει απο το να κανει μαθημα στον κοσμο!! Επισης στο Αρτακης σχεδον παντα ειναι αρκετα ικανοποιητικη η προσελευση και σαν καποιος που σπανιοτατα χανει παιχνιδι, στο ματς με τον Ηλυσιακο ειχαμε σχεδον 1.500 ατομα μεσα, τι 198 εισιτηρια αναφερει η ανακοινωση. Το θεμα-προβλημα ειναι μεγαλο στο Eurocup οπου οντως η προσελευση ειναι μηδαμινη και δεν αντιλαμβανομαι το λογο περαν απο καποια ματς που ειναι νωρις και ακομα και εγω προλαβαινω μετα τη δουλεια να παω στο τσακ. Δεν ειναι τυχαιο οτι με τους Λιθουανους που ηταν στις 9 το ματς ειχαμε την μεγαλυτερη προσελευση φετος. Καταλαβαινω οτι τα ματς ειναι πολλα και τα 10 ευρω ολη την ωρα ισως να ειναι και προβλημα.Αλλα δεν πειθομαι οτι για ον Πανιωνιο κοσμο (με τις εξαιρεσεις του βεβαια), τα 90 ευρω του φθηνου διαρκειας ειναι δυσβασταχτο ποσο. Ας ειμαστε ειλικρινεις, καποιοι ειναι καναπεδατοι...ή απλα δεν ενδιαφερονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχετε τρελλαθει και οι 3 πιο πανω....???????Θελετε να καταντησει το μπασκετ σαν το ποδοσφαιρο?Αυτη η ανοητη νοοτροπια μας και ματαιοδοξια μας εδιωξε και τον Τσακιρη και τωρα εχουμε γινει ερμαια των Πανιωναρων.

    Η ομαδα στο μπασκετ χρηζει πολλη καλυτερης μεταχειρησης καθως ειναι ειναι η μονη ομαδα που διαχρονικα κρατησε υψηλα το πανιωνιο φρονιμα .

    Εγω να φανταστητε ειμαι 34 ετων θεσσαλονικιος μεγαλωμενος στην χαριλαου που για χαρη του Φανη του Χατσον του Μπενατσεκ του Γασπαρη και του Λαντσμπεργκερ εγραψα στα παλια μου τα παπουτσια τον Γκαλη και την παρεα του που μεσουρανουσαν στην ευρωπη.

    Ειναι απαραδεκτο η ιστορικη πλατεια να ειναι 9 σε προσελευση κοσμου στο μπασκετ αναλογικα της ιστοριας της ομσδας και της προσπαθειας του Λιανου.Και μην ξεχνατε οτι ο Λιανος δεν ηταν Πανιωνιος αλλα εμεις τον καναμε.......Δικαιολογιες του τυπου δεν υπαρχουν λεφτα δεν ευσταθουν απο την στιγμη που και οι φιλοι του Ηλισακου[μην οντας ηλισιακοι αλλα βαζελοι και γαυροι οι χανουμια ]ειναι περισσοτεροι στα εντος εδρας παιχνιδια τους.....

    Οσον αφορα τα ευρωπαικα παιχνιδια η ομαδα οπως και περσι ατυχησε να εχει πολλη δυσκολες κληρωσεις οποτε χρειαζεται την βοηθεια μας για να περασει στην επομενη φαση για να μην γκρινιαζουμε και εμεις οτι η ομαδα δεν ειναι αρκετη για το eurocup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 140 εισητηρια με σπαρτακ που ειχε 700 ατομα;.Για ψαξου ρε λιανε μηπως ''σε τρωνε'' οι πορτιερηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακριβώς έτσι φίλε μου... θέλω να πάω γήπεδο αλλά δεν έχω για το εισιτήριο... Λιανέ μάλλον δεν έχεις ποτέ στην ζωή σου ανοίξει το ψυγείο και να είναι άδειο.... κυριολεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το επίσημο site της διοργάνωσης, έγραφε 500 εισιτήρια.
    Προφανώς κάποιοι δεν ξέρουν απλά μαθηματικά.
    Ποιοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σαλούστρος φταίει για όλα......Πούλησε τον κι αυτόν στους γαβρο-βάζελους σε κανα 2 μήνες (ελεύθερο, εννοείται) και μετά θα τρίβεις τα μάτια σου απ΄το κόσμο.....Ας σοβαρευτούμε, δεν απευθύνεσαι σε πρόβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να έρθει στο γήπεδο, έτσι και ο Λιανός δεν υποχρεούται να βάζει τα λεφτάκια του όταν αυτά πέφτουν σε μία μάυρη τρύπα. - Πόσο μάλλον όταν ακούει και τον κάθε εξυπνάκια να του κάνει κριτική γιατί δεν βάζει εκατομμύρια για να κρατήσει Γιάνκοβιτς και Παππά και κάθε κολοπαιδάκι.


    Δεν κάνει κακό και λίγη αυτοκριτική - η απουσία μας από τις εξέδρες δεν τιμά τον Πανιώνιο, ούτε είναι αντάξια της ιστορίας του και της βαθμολογικής θέσης της ομάδας (πάνω από ΠΑΟΚ, Άρη για να μην αναφέρω και ΑΕΚ, Ηρακλή κτλ).


    Ξυπνάμε μάγκες, χρειάζεται συσπείρωση όχι καναπές. Σίγουρα για κάποιους υπάρχει υπαρκτή δικαιολογία το οικονομικό αλλά όχι και για όλους ιδίως με την τιμή που έχει φέτος το διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσφατα για εναν παιχτη,(ο οποιος μετα του την εφερε)τα εχωσε χοντρα στους ιδιους τους φιλαθλους του,αυτους που τωρα τους τα χωνει(δεν τους το ζηταει),οτι δεν πανε..Που να πανε;;Στο Ελληνικο,Τεταρτες 4,5 κσι 6 η ωρα;; Μα οι μισοι δουλεουν,οι εχουν υποχρεωσεις με τις οικογενειες τους και οι αλλοι μισοι που δεν δουλευουν,προφανως και δεν εχουν λεφτα.Ο λιγοστος κοσμος μας,πρεπει να περιφερετε γυρω γυρω σε ολα τα αθληματα(ξερετε,ο Πανιωνιος δεν ειναι μονο το μπασκετ και το ποδοσφαιρο)οσο ελευθερο χρημα εχει να διαθεσει και κυριως χρημα!!(αραγε το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ φετος με τα τεραστια μπατζετ,που παιζει και ευρωλιγκα,ποσο κοσμο μαζευει;;)..Δυστηχως ομως καποιοι εκει μεσα τον συμβουλεουν συνεχεια να βγαζει αρνητικες ανακοινωσεις καθε φορα που ενοχλουντε με κατι,αλλα ΜΙΑ φορα,κανενας δεν τον εχει συμβουλευσει να κανει ΣΩΣΤΟ ανοιγμα στον κοσμο (αν δεν καταλαβαινουν την λεξη''σωστο'',ας καλεσουν εναν οποιονδηποτε παλιο οπαδο και κατοικο,να τον ρωτησουν).Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ!! Προφανως οι καποιοι αυτοι,εχουν παραληψει να του εξηγησουν τι εστι Νεα Σμυρνη-Πανιωνιος-μπασκετ!! Οπως επισης,δεν τον εχουν συμβουλευσει,οτι το προιον του,οπου ορθως το εχει μονιμως 3ο και να παιζει στην Ευρωπη,θελει και την καταλληλη προβολη-διαφημιση-πυγμη ..Κι αν το αμφισβητισει κανενας αυτο,ας παρει αυριο μια εφημεριδα να διαβασει τα νεα του μπασκετ,η ας περιμενει την επομενη τιμωρια μας μεσα στην χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Πανιώνιοι εκτός από λίγοι είναι και ανύπαρκτοι. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια! Από κει και πέρα όλοι εσείς που δεν πατάτε διώξτε τον Λιανό και πείτε του να πάει να πηδηχτεί κιόλας! Έτσι κι αλλιώς δεν μας αξίζει τέτοιος πρόεδρος!
    Και κάτι τελευταίο: όπως δεν είναι υποχρέωση των Πανιώνιων να πατάνε στο γήπεδο έτσι δεν είναι υποχρέωση και του Λιανού να βάζει τα λεφτά του στην ομάδα και να την σώζει από την οικονομική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Λιανέ για δες ποίοι ειναι αυτοί που πληρώνουν εισιτήριο και μετά κανε κριτική. Οι Πάνθηρες πληρώνουν (μειωμένο αλλα πληρωνουν), τα διαρκείας πληρωσαν μια και έξω. Αυτά είναι καμιά διακοσαρια άτομα. Άρα μήπως τα φιλαράκια σου δεν πληρώνουν? Μήπως όλοι αυτοί οι κουστουμάτοι κ πουκαμισάτοι είναι οι γύφτοι? Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς ποιούς κράζεις? Αυτούς που έχουν στην τσέπη 20 ευρώ και τα 10 τα δίνουν για εισιτήριο?? Αυτούς που πάνε σε 3 γηπεδα την εβδομάδα? Στο κάτω κάτω όταν πληρώνεις τόσους σεκιουριτάδες βάλτους να κάνουν και τη δουλειά τους και θα εντυπωσιαστεις όταν δεις ποιοι θα μείνουν έξω απο το γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KAI TI ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΛΙΑΝΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευκολα να το λες και να δινεις συμβουλες,οταν εισαι τοσα χιλιομετρα μακρια...Οι Ηλισιακιωτες,καλα κανουν και πηγαινουν,γιατι εχουν μονο το μπασκετ..Δυστηχως ο Πανιωνιος κοσμος με τα χιλια δυο προβληματα και εν μεσω κρισης,οτι προσπαθει,κανει..

    ΥΓ...Τον Τσακιρη δεν τον εδειωξε η ματαιοδοξια,αλλα η ελλειψη guts,στο να παραμεινει και να κλεισει την χρονια του,ως οφειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ηλια εχεις αρχισει κ μας κουραζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακροχρόνιος άνεργος29 Νοεμβρίου 2013 στις 10:28 μ.μ.

    ΗΛΙΑ ΛΙΑΝΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή