Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη ο Ιστορικός στη Σερβία!

Να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Σερβία θα προσπαθήσει ο Πανιώνιος στο αποψινό (20/11) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ραντίνσκ...

Να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Σερβία θα προσπαθήσει ο Πανιώνιος στο αποψινό (20/11) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ραντίνσκι για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης του Eurocup.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από την του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στις επιτυχίες.

Η έδρα των Σέρβων είναι ιδιαίτερα δύσκολη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει το ίδιο ρεκόρ με τους «κυανέρυθρους» (3-2 νίκες) στην διοργάνωση.

Ο Γιάννης Αθανασούλας ακολούθησε κανονικά την αποστολή, καθώς η μαγνητική του ήταν καθαρά, ενώ εκτός έμεινε ο Μισέλ (σ.σ. δεν υπολογίζεται) και ο Σταμάτης.

Ο προπονητής του Ιστορικού τόνισε για το εν λόγω ματς: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες του Eurocup, που σκοράρει κατά μέσο όρο 86,4 πόντους και η οποία στην έδρα της είναι ακόμη πιο παραγωγική. Εμείς πρέπει να είναι είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Να προσπαθήσουμε, επίσης, να σταματήσουμε τα επιθετικά ατού των αντιπάλων. Χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και ενέργεια στην άμυνα».

Από την μεριά του ο Κάρτερ δήλωσε: «Για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης του Eurucup αντιμετωπίζουμε την Ραντνίτσκι, που παίζει γρήγορο μπάσκετ και έχει ικανούς σουτέρ τριών πόντων. Εάν παίξουμε καλή άμυνα στους σουτέρ της και δεν της επιτρέψουμε να εκδηλώσει αιφνιδιασμούς θα έχουμε καλές πιθανότητες για νίκη».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο