Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο: Τα πάντα για τη νίκη!

Το Παλαιό Φάληρο θα αντιμετωπίσει η ομάδα πόλο του Ιστορικού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Οι παίχτε...

Το Παλαιό Φάληρο θα αντιμετωπίσει η ομάδα πόλο του Ιστορικού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.


Οι παίχτες του Πανιωνίου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να επιτευχθεί η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα η οποία θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας για την συνέχεια.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 19:00 στο κλειστό κολυμβητήριο της Αρτάκης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης

2 σχόλια

  1. ουτε ειμαστε λιγοι ουτε ανυπαρκτοι!απλα εχουμε κουραστει κ αλλος ενας λογος ειναι κ το οικονομικο για σκεψου?15 εισιτήριο με λειβαδεια 10 με σπαρτακ?10 με ξανθη σε μια εβδομαδα 35 συν τα συναφη?45-50 ειναι πολλα για μια βδομαδα να χαλας 50 ευρω στο χομπυ σου η αρρωστεια σου?οπως θελεις πεσ'το!κ πιστευω ακραδαντα οτι αν ειχαμε ενα καινουριο γηπεδακι με 2500-3000 θεσεις?σιγουρα δεν θα ειχαμε 140 κ 198 εισιτηρια!!κ λιανε φτιαχτε ενα γηπεδακι κ για 2 χρονια ας μην βγουμε eurocup?κ ας τερματισουμε κ 8η αλλα φτιαχτε ενα γηπεδακι το αρτακης το αγαπαμε αλλα ειναι ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!ειμαι 38 και απο τα 12 που πηγα πρωτη φορα ειναι σχεδον το ιδιο με το τσιμεντο...σταματηστε το αλισβεριση με τον κ κουτελακη κ βοηθηστε πραγματικα τον πανιωνιο ωστε πραγματικα το ονομα σας να γραφτει στην ιστορια αυτου του τεραστιου συλλογου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ μαζί σου , εκτός από οπαδοί και φίλαθλοι είμαστε και πελάτες και αυτό που προσφέρει το Αρτάκης είναι φιλοξενία άκρως απαράδεκτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή