Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γκλεζάκος: «Θα τους απομονώσουμε και θα τους ξεφτιλίσουμε»

Στην ιστοσελίδα της Nova μίλησε ο Γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Γκλεζάκος, και αναφέρθηκε στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί ...

Στην ιστοσελίδα της Nova μίλησε ο Γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Γκλεζάκος, και αναφέρθηκε στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα διοικητικά και όχι μόνο θέματα των κυανέρυθρων.


 Ο κ. Γκλεζάκος τόνισε αναλυτικά:

«Ότι ακούγεται και έχει γραφτεί τα έχουν δώσει αλιτήριοι κύκλοι μέσα από τον Πανιώνιο, προκειμένου να αναπαραχθούν. Εμείς παραμένουμε μία οικογένεια, θα τους απομονώσουμε και θα τους ξεφτιλίσουμε. Ξέρουμε ποιοι είναι, έχουμε αποδείξεις και για κάποιους σοβαρές ενδείξεις. Ας το πάρουν είδηση, ο Πανιώνιος ανήκει και θα ανήκει στον κόσμο του».

3 σχόλια

  1. Αυτή η δήλωση μου θυμίζει Μπέο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΛΕΖΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ...ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ.ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκλεζάκο τι εννοείς ότι ακούγεται? Πήγες στην προπόνηση και είπες ,όποιος θέλει μένει ,όποιος θέλει φεύγει??? Ναι ή όχι ? Ότι λεφτά δεν υπάρχουν??? Μια οικογένεια ναι ,αλλά στο τέλος δε θα πηγαίνουμε ούτε1000 άτομα με αυτά που κάνεις εσύ .....Άσε που η δήλωση αυτή θυμίζει ένα μικρό Μπέο. Νομίζεις ότι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ είναι τσιφλίκι σου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν είναι αστέρας μαγούλας ή θρασυβουλος είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος και τέτοιοι παράγοντες μικραίνουν το σύλλογο. Κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι παίρνουν διαρκείας και πάνε γήπεδο και σε αυτό έχετε την αποκλειστική ευθύνη. Άνθρωποι σοβαροί που πήγαιναν χρόνια έχουν αηδιάσει με τις πρακτικές σας και εγκαταλείπουν. Ο κόσμος πρέπει να αναλάβει δράση ,ουσιαστικά όμως και να βοηθήσει και να βγουν μερικοί σοβαροί άνθρωποι ,όχι γκλεζάκοι και μιχοι που ασχολούνται για ιδίον όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή