Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έμεινε στο «μηδέν» με Απόλλωνα!

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Οι...

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.


Οι κυανέρυθροι παρουσίασαν δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλή αμυντική λειτουργία χωρίς όμως να απειλήσουν επιθετικά, ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν εμφανώς καλύτεροι από τον αντίπαλο τους.

Ο Νίκος Παντελης ξεκίνησε την ομάδα σε ένα ακόμη ματς με σύστημα 4-2-3-1, με το αρχικό σχήμα να απαρτίζεται από τους: Γιαννακόπουλο, Κούρντ, Κούρο, Λαμπρόπουλο, Αυλωνίτη, Τόσκα, Ντούνη, Μητρόπουλο, Καμπάνταη, Λάσνικ και Πάνο.

Επίθεση ο Απόλλων, άμυνα ο Πανιώνιος

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Απόλλωνα ήταν πιο επιθετικός, προσπαθώντας να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Γιαννακόπουλου. Από την άλλη, ο Πανιώνιος πρόσεχε την άμυνα του και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει.

Η καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου δημιουργήθηκε στο 17', με τον Γιαννακόπουλο να "νικάει" τον Μίνγκα στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Ο Ιστορικός κατάφερε να γίνει απειλητικός στο 34', όταν ο Καμπάνταης έκανε ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Αλλαγή εικόνας...

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τους Γιαννακόπουλο, Λαμπρόπουλο, Κούρντι, Κουλουχέρη, Παντίδο, Παναγιωτούδη, Μητρόπουλο, Μενδρινό, Κολοβό, Πάνο και Μαρουκάκη.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε από τα πρώτα λεπτά της "επανάληψης", αφού ο Ιστορικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει την κατοχή της μπάλας.

Μάλιστα, στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Παντελή έγιναν και αρκετά απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία. Από τους πιο δραστήριους των κυανέρυθρων ήταν οι Κολοβός και Πάνος, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Έτσι το 0-0 έμεινε έως το τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος (46'Παντίδος), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης (46' Κουλουχέρης), Τόσκας (26' Παναγιωτούδης. 80' Λιόλιος)), Ντούνης (46' Κολοβός), Μητρόπουλος (63' Καλτσάς), Καμπάνταης (46' Μαρουκάκης), Λάσνικ (46' Μενδρινός), Πάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Ζουέλα, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος, Μίνγκας, Γκουέλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Κανακούδης, Ζουέλα, Βέρτζος, Αλβάρεζ, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Διαμάντης, Πετρόπουλος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Αντρέας Παναγιωτίδης26 Ιουλίου 2013 στις 10:31 μ.μ.

    Κρατήσαμε το 0 με το μεγαθηριο Απόλλωνα; ΘΑΥΜΑ! Πάμε για μεγάλα πράγματα φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή