Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέιν στα panionianea.gr: «Παίρνουμε ενέργεια από τους οπαδούς μας»

Ο Αμερικανός άσος του Ιστορικού, Μαρκ Πέιν, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr . Ο 25χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε αρχικά στην αναμέτρη...

Ο Αμερικανός άσος του Ιστορικού, Μαρκ Πέιν, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Ο 25χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε αρχικά στην αναμέτρηση Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό όπου κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, τονίζοντας πως υπάρχει απογοήτευση για την ήττα, ωστόσο είναι υπερήφανοι στην ομάδα για τον τρόμο με τον οποίο αγωνίστηκαν:

«Προσπαθήσαμε πολύ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο μας. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, όμως, είμαστε και περήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε».

Στη συνέχεια, ο αριστερόχειρας Αμερικάνος μίλησε για τα παιχνίδια που ακολουθούν με το Ρέθυμνο για τη τρίτη θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος:

«Τώρα κοιτάμε μπροστά και πιο συγκεκριμένα την σειρά παιχνιδιών με το Ρέθυμνο. Θα μελετήσουμε την ομάδα τους κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών και μέσα από τις οδηγίες του προπονητή μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Εμείς πλέον θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Πανιωνίου, για τον οποίο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την ισχυρή παρουσία τους στο γήπεδο και την υποστήριξη που μας παρείχαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τώρα στην σειρά με το Ρέθυμνο βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε εμείς το πλεονέκτημα της έδρας και επειδή παίρνουμε μεγάλη ενέργεια από τους οπαδούς της ομάδας, αυτό μας δίνει ένα μικρό αβαντάζ, ώστε να διατηρήσουμε αυτό το πλεονέκτημα της έδρας. Κάτι άλλωστε που είναι πολύ σημαντικό για όλες τις ομάδες».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια