Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθηναίου στα panionianea.gr: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Λιανό»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Γιάννης Αθηναίου. Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος μάλιστα σήμερα (27/05) έχει και τα γε...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος μάλιστα σήμερα (27/05) έχει και τα γενέθλια του, μίλησε –μεταξύ άλλων- για την πρόκριση της ομάδας στην ημιτελική φάση, για το που κρίθηκαν οι αναμετρήσεις με τον Άρη, για τα ερχόμενα ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την σημαντική υποστήριξη του κόσμου του Ιστορικού.


Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ιδιοκτήτη της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Ηλία Λιανό, τον οποίο και ευχαρίστησε για όσα προσφέρει στους αθλητές και φυσικά σε όλη την ομάδα.

Τέλος, μίλησε και για τον τεχνικό του Πανιωνίου, Γιάννη Σφαιρόπουλο, τονίζοντας πως έχει βάλει πλέον την σφραγίδα του στους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αθηναίου στα panionianea.gr:

-Γιάννη, για δεύτερη συνεχή χρονιά καταφέρατε να προκριθείτε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος…

«Για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως ο πανιώνιος, η πρόκριση αποτελεί πάντα πρωταρχικό στόχο και το να βρίσκεται η ομάδα στις τέσσερις καλύτερες τις Ελλάδας. Από την άλλη είναι και μια επιβράβευση των κόπων όλης τις χρονιάς και τις προσπάθειας μας να τερματίσουμε στην 3η θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

-Η πρόκριση τελικά στα παιχνίδια με τον Άρη που πιστεύεις ότι κρίθηκε;

Πιστεύω ότι ήταν πολύ όμορφα και σκληρά παιχνίδια αυτά με τον Άρη. Φάνηκε Ότι και οι 2 ομάδες το ήθελαν πολύ και η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως φάνηκε και στα τρία παιχνίδια. Ξέραμε ότι ο Άρης είχε ανεβεί επίπεδο των τελευταίο καιρό και έπαιζε πολύ καλό μπάσκετ και ήμασταν προετοιμασμένοι για “τελικούς”. Eυτυχώς όλα κύλησαν ομαλά Για την ομάδα μας και ήρθε η πρόκριση».

-Και τώρα ο Παναθηναϊκός. Στόχος σε αυτά τα παιχνίδια;

«Στόχος σε αυτά τα παιχνίδια είναι να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά αρχής γενομένης από την Τετάρτη και να πάρουμε από το κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

-Ένα σχόλιο και για την δυναμική παρουσία του κόσμου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό σας;

«Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι μπασκετικός και ξέρουμε όλοι ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει να του χαρίζει όμορφες στιγμές όλα τα χρόνια, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς φέτος. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι τους έχουμε ανάγκη σε κάθε παιχνίδι γιατί αυτοί μας δίνουν την ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δυστυχώς αυτά που έγιναν στον τελευταίο αγώνα μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα. Ο κόσμος είναι ο 6ος παίκτης μας και τον θέλουμε δίπλα μας με κόσμια συμπεριφορά γιατί αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου».

-Θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον ισχυρό άνδρα αυτής της ομάδας, που δεν είναι άλλος φυσικά από τον Ηλία Λιανό…

«Ο πρόεδρος είναι πάντα κοντά στην ομάδα για ότι χρειαστούμε. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλα τα παιδιά και ειδικά αυτοί που είναι περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Είναι συνεπέστατος και δίνει τι δυνατότητα σε όλα τα μέλη τις ομάδας να σκέφτονται μόνο αγωνιστικά θέματα και το μόνο που μπορούμε να του πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

-Και ένα σχόλιο για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλο…

«Για τον coach δεν έχω να πω πολλά λόγια.Το ποιος είναι το έχει αποδείξει με τις πράξεις του στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να κάνει το ίδιο και στον Πανιώνιο που έχει βάλει πλέον τι σφραγίδα του. Θεωρώ πως έχει περάσει τι φιλοσοφία του σε όλους μας και το σημαντικότερο είναι πως μας έχει διδάξει πως είμαστε μέλη μίας οικογένειας που μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια