Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η απάντηση Κουτλίδη για Γουνδουλάκη!

H κυανέρυθρη ΠΑΕ δέχτηκε έντονη κριτική για την απόφαση αποδέσμευσης του Φανούρη Γουνδουλάκη, με τον Λάζαρο Κουτλίδη, μέσω της προσωπικής το...

H κυανέρυθρη ΠΑΕ δέχτηκε έντονη κριτική για την απόφαση αποδέσμευσης του Φανούρη Γουνδουλάκη, με τον Λάζαρο Κουτλίδη, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, να τοποθετείτε για το θέμα.


Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιστορικού έγραψε αναλυτικά:

«Καλημέρα σας. Ακούω τα μπινελίκια από χθες και επειδή δεν είναι στη φύση μου να κάνω την κότα, την Τρίτη θα τοποθετηθώ κι εγώ για το θέμα. Η δουλειά μου δεν είναι να είμαι αρεστός στους φιλάθλους ούτε και θα κατέβω για δήμαρχος στη Νέα Σμύρνη και αφού δεν μιλάει κανένας άλλος, βρίζετε εμένα και εγώ θα πω την γνώμη μου την Τρίτη». Αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα του Κουτλίδη, ο οποίος λίγο αργότερα συμπλήρωσε:

«Ένας φίλος εδώ μας αποκάλεσε μυρωδιάδες. Επιλεκτική μνήμη. Να θυμίσω λοιπόν ότι οι μυρωδιάδες με τις βερμούδες όπως μας έλεγαν, έχουν την ομάδα δύο χρόνια στην κατηγορία, πληρώνοντας τα χρέη των κουστουμαρισμένων τεχνοκρατών που ήταν αετοί. Αυτά, κάθε απάντηση δεκτή. Να περνάτε καλά».

8 σχόλια

  1. Κ .Κουτλιδη εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφερει αν φορατε βερμουδες η κουστουμια...με ενδιαφερει οτι εφυγε νυχτα..χωρις να το καταλαβουμε ενας ποδοσφαιριστης που μπορει να μην ηταν ο καλυτερος του κοσμου αλλα 10 χρονια?που εσεις δεν ξερω καν αν ερχοσασταν στον πανιωνιο?προσφερε τα μεγιστα χωρις να δημιουργισει κανενα προβλημα!ουτε μια ανακοίνωση??τιποτα ετσι?απαιτουμε το λιγοτερο ενα φιλικο προς τιμη του!κ αν δεν το κανετε εσεις?θα το κανουμε εμεις...χωρις εσας κ.κουτλιδη!Να μάθετε να κανετε σωστα την δουλειας σας κ ας φορατε κ σοβρακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και που ηθελες να εχεις την ομαδα ? ακου 2 χρονια στην κατηγορια ? απο ποτε εγινες ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ? αφου θελεις να διοικεις τον Φανουρη να τον πληρωσεις απο τη τσεπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτη από κάθε άποψη η συμπεριφορά της Διοικησης της ΠΑΕ στον αρχηγό της ομάδος και καλύτερό της παικτη φέτος, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Δεν ειναι δυνατόν να κρατάς τον άμπαλο μισθοφορο Οκόγιε (που δεν ειναι αξιος να παιζει ουτε στη Γ΄Εθνική) και να θετεις εκτός πλάνων τον αρχηγό - ηγέτη της ομάδας, που εκτός της εμπειρίας και της ποιότητας που διαθέτει (και ως παικτης και ως αθλητής και άνθρωπος), ήταν και πολος έμπνευσης και συσπειρωσης για τα πολύ νέα παιδιά που κατά πλειοψηφία απαρτιζουν το ροστερ του σημερινού Πανιωνίου. Με Σάμαρη, Γουνδουλάκη εκτός και Μενδρινό, Ρόκα πιθανόν εκτός και τους Κολοβό, Αραβίδη επιφοβους για μεταγραφή, με τι κέντρο θα παραταχτει φετος ο Πανιώνιος ? Διαλύεται η μόνη σοβαρή γραμμή που υπήρχε στην ομάδα, χωρίς ουσιαστικές δυνατοτητες αναπλήρωσης λόγω αφραγκίας. Αναρωτιόμαστε που ποντάρετε κύριοι της ΠΑΕ, φέτος που ο πήχυς του ανταγωνισμού από υγιεις οικονομικά ανταγωνιστριες ομάδες ανεβαινει, εκτός αν θέλετε να κανετε τον Πανιώνιο κακέκτυπο της Προοδευτικής, όπως ευρέως ακούγεται στα στέκια της Νέας Σμύρνης (Γρίβας, Ανδράλας αντι Λίμα, Μανίκα ? αιδώς Αργείοι).

    George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριοι που διοικητε και κρυβεσθε απεναντυ του κοσμου του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και δεν εχετε το θαρρος να απαντησετε στα ερωτηματα γιατι εφυγε ο ΑΡΧΗΓΟΣ.Ο διευθυντης τις ΠΑΕ σας αδειασε λεγοντας οτι ο ιδιος δεν ειναι κοτα και θα δωση εξηγησης εντος τις ημερας περιμενουμε επισης να μας πη σε ποιου θεση πηρε ο Γριβας αν ειναι στου ΛΙΜΑ αλλο ενα εγκλημα για εναν αθλητη που του εμεινε αναπηρια στο ποδι οτανεπεζε μπαλα ισως αυτα δεν τα γνωριζη ουτε ειναι υποχρεωμενος να τα ξερη ο διευθυντης εσυς ομως επρεπε.?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για ποια τριτη ειπες τη μεγαλη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν ποις είναι αυτός ο χτεσινός που μας το παίζει ότι ο Πανιώνιος είναι τσιφλίκι του???? Αντί να τους διώξουμε όλους αυτούς και τίμια, Πανιώνια και ώραία να πάμε και όπου βγεί καθόμαστε και ανεχόμαστε το κάθε λαμόγιο. (αυτόν και τον σουφλέρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΛΙΔΗ δε ξερω αν θα βαλεις για δημαρχος η αν θελεις να εισαι αρεστος σε εμας τους φιλαθλους παντως σιγουρα θελεις να εισαι αρεστος σε αυτους που υπεβαλες την παραιτηση σου και ΑΝΤΡΙΚΙΑ την πηρες πισω.Τωρα για το αν ειναι στη φυση σου να εισαι κοτα η αετος θα το δουμε στο τελος της θητειας σου.Επισης να ξερεις οτι εμεις οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ξερουμε να αναγνωριζουμε τα λαθη μας.Ας μας ελεγες ομως αφου ειχες τη μαγκια να απαντησεις γιατι φευγει ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή