Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Επιμένουν» για Γιάνκοβιτς!

Μετά την μπασκετική ιστοσελίδα "basketplus" που ανέφερε ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ήρθε ένα α...

Μετά την μπασκετική ιστοσελίδα "basketplus" που ανέφερε ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ήρθε ένα ακόμη δημοσίευμα το οποίο κάνει επίσης λόγο για επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.


Πιο συγκεκριμένα, το "eurohoops.net", έγραψε πως το φλερτ μεταξύ Γιάνκοβιτς και ΠΑΟ υπάρχει και μάλιστα είναι ιδιαίτερα προχωρημένο.

Παράλληλα,το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο φόργουορντ του Πανιωνίου βρίσκεται στο στόχαστρο και αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ αυτών και της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως επισημαίνει πως το προβάδισμα ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Να θυμίσουμε εμείς πως τόσο ο "Βλάντο" όσο και η "πράσινη" ΚΑΕ είχαν διαψεύσει τα σενάρια περί επαφών και συμφωνίας και προς το παρών δεν υπάρχει κάποια άλλη επίσημη ενημέρωση. Έτσι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μένουν έως τώρα -τουλάχιστον- ανεπιβεβαίωτα.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιάνκοβιτς με τις φετινές του εξαιρετικές εμφανίσεις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο ακόμη για το μέλλον του ταλαντούχου 23χρονου φόργουορντ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια