Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος είσαι...

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (21/05, 19:30) τον Άρη στη Νέα Σμύρνη για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και είναι έτοιμος να κάνει το "...

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (21/05, 19:30) τον Άρη στη Νέα Σμύρνη για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και είναι έτοιμος να κάνει το "1-0" στην σειρά με τους "κίτρινους".


Οι κυανέρυθροι είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από τον αντίπαλο τους και αν δείξουν το καλό τους πρόσωπο, τότε δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, αυτό δεν πάει να πει πως η αναμέτρηση είναι εύκολη, κάθε άλλο. Σίγουρα, όμως, ο καλός φετινός Πανιώνιος έχει το πάνω χέρι και μέσα στο "σπίτι" του πάντα είναι το... αφεντικό.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας έτσι όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί, πως άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο περιμένουν από τον κόσμο του Ιστορικού να δώσει δυναμικό παρών, προκειμένου να βοηθήσει σημαντικά τις προσπάθειες της ομάδας.

Ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης, στις 19:30

Διαβάστε και... 

-Σφαιρόπουλος: «Να δώσει ο κόσμος μας βροντερό παρών»

-«Ξέρει πως να μας βοηθήσει ο κόσμος»

-Καββαδάς: «Τον καλύτερο μας εαυτό»

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο