Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ξέρει πως να μας βοηθήσει ο κόσμος»

Ο αρχηγός του Πανιωνίου Μάριος Μπατής τόνισε ότι τα πλέι οφ είναι η πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος και οι φίλοι της ομάδας ξέρουν τι πρέ...

Ο αρχηγός του Πανιωνίου Μάριος Μπατής τόνισε ότι τα πλέι οφ είναι η πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος και οι φίλοι της ομάδας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βοηθήσουν παίκτες και προπονητές να φτάσουν στο 1-0 στην σειρά κόντρα στον Άρη:


«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και η πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο μέχρι τώρα, αλλά στα πλέι οφ κρίνονται τα πάντα. Παλέψαμε όλη την αγωνιστική χρονιά για το πλεονέκτημα της έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο τρόπο, που διαχειριστήκαμε πολλά ματς μέσα στην σεζόν πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Άρη, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, τον θέλουμε δίπλα μας στους αγώνες των πλέι οφ και ξέρει πως να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια