Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυσαρέσκεια για την διαιτησία!

Ο Ιστορικός δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση και ηττήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι από τον Άρη, με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να έχου...

Ο Ιστορικός δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση και ηττήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι από τον Άρη, με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.


Οι κυανέρυθροι στέκονται -μεταξύ άλλων- στο γεγονός πως ο πάγκος χρεώθηκε τεχνική ποινή με πολύ μεγάλη ευκολία, ενώ αντίθετα ο πάγκος του Άρη παρότι μπήκε πέντε φορές μέσα δεν υπέστη το παραμικρό!

Επίσης, οι γηπεδούχοι πήγαν 35 φορές στην γραμμή των βολών, ενώ ο Πανιώνιος μόλις 17, κάτι που δείχνει το πόσο εύκολα οι διαιτητές σφύριζαν φάουλ υπέρ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, παράπονα υπάρχουν και για το γεγονός ότι ο Χαρίσης έπαιζε συνεχώς σκληρά χωρίς να χρεώνεται φάουλ και για τα σφυρίγματα στο τέλος που ήταν αλλοπρόσαλλα, με τους διαιτητές να παίρνουν ο ένας το σφύριγμα του άλλου.

Βέβαια, στον Πανιώνιο γνωρίζουν πως η ομάδα δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο αυτό δεν πάει να πει πως θα "κλείσουν" και τα μάτια στα πολλά διαιτητικά λάθη που έγιναν κατά του Ιστορικού.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια