Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στην Καλλιθέα

Την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας αντιμετωπίζει απόψε (18/05, 19:00) ο Ιστορικός εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διά...

Την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας αντιμετωπίζει απόψε (18/05, 19:00) ο Ιστορικός εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να πραγματοποιήσουν μία ακόμη καλή εμφάνιση, ώστε να πάνε και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους αγώνες των πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας.

Ακόμη βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστεί στο ματς της Καλλιθέας, αν και το πιθανότερο είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής ο προπονητής του Ιστορικού.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι αναμένεται να έχουν και την στήριξη των φιλάθλων τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ίκαρο, με τους φίλους του Πανιωνίου να είναι έτοιμοι να δώσουν σε ένα  δυναμικό παρών στο κλειστό της Καλλιθέας!

Διαβάστε και...

-Σφαιρόπουλος: «Να μην επηρεάσει η διακοπή το παιχνίδι μας»

-Αθανασούλας: «Να βρούμε ξανά ρυθμό»

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια