Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Να αλλάξουμε κάποια πράγματα...»

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Άρη, συμπληρώνοντας πως πρέπει η ομάδα να αλλάξει κάποια πράγ...

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Άρη, συμπληρώνοντας πως πρέπει η ομάδα να αλλάξει κάποια πράγματα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, ώστε να φτάσει ο Πανιώνιος στη νίκη και παράλληλα στην πρόκριση στην ημιτελική φάση.


«Συγχαρητήρια Άρη και κόουτς για δίκαια νίκη. Ξεκινήσαμε άσχημα και νωθρά το παιχνίδι κυρίως αμυντικά. Δεχτήκαμε 24 πόντους, όταν θες να κερδίσεις εκτός έδρας ντέρμπι δε μπορεί να αφήσεις αντίπαλο διψήφια διαφορά από πρώτη περίοδο. Στη δεύτερη δεχτήκαμε μόνο εννιά πόντους, δείξαμε καλό πρόσωπο, το ημίχρονο ήταν στον πόντο. Ήταν το καλύτερο διάστημα μας», είπε ο κόουτς του Πανιωνίου και συνέχισε:

«Στην τρίτη περίοδο δεχτήκαμε 21 πόντους. Στην τέταρτη με άμυνα, παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθεια. Το πήγαμε στο 63-60 και ήταν κρίσιμο το χαμένο τρίποντο του Γιάνκοβθιτς. Ο Άρης έκανε 4-0, ο χρόνος στένεψε, κάναμε απέλπιδα προσπάθεια, ο Άρης είχε την εμπειρία και κέρδισε δίκαια. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα μέχρι το Σάββατο για παίξουμε στην έδρα μας όπως πρέπει και να κλείσουμε την σειρά».

Όσο για την τακτική: «Και τα δύο ματς είχαν πολύ τακτική. Είναι ποώ ωραία παιχνίδια να τα βλέπεις. Πολλά στοιχεία τακτικής κι ασφαλώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον η έκβαση των αγώνων όπως διαβάζουν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες».

1 σχόλιο

  1. ... το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη θέλει προσοχή! Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος και μπορεί να το κερδίσει, ιδίως τώρα που παίζει στην έδρα του. Όμως δεν θα το κερδίσει αβασάνιστα, αλλά με πολύ προσπάθεια. Και αν επίσης αν εκλείψουν οι επιπολαιότητες, όσων προσπαθούν να εκβιάσουν ενέργειες που στην πλειονότητά τους αποβαίνουν άκαρπες. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και ως τέτοιο πρέπει ν' αντιμετωπίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή