Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν παίρνει αδειοδότηση ο Πανιώνιος!

Όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει αδειοδότηση ο Πανιώνιος, καθώς την Τετάρτη (22/05) οι κυανέρυθροι δεν παρέδωσαν καν φάκ...

Όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει αδειοδότηση ο Πανιώνιος, καθώς την Τετάρτη (22/05) οι κυανέρυθροι δεν παρέδωσαν καν φάκελο και έτσι όπως αναμενόταν η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ ήταν αρνητική.


Εκτός από τον Πανιώνιο, όμως, εφτά ακόμη ομάδες δεν εξασφάλισαν άδεια. Αυτές είναι: Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης (δεν έδωσε φάκελο), ΟΦΗ, Πανθρακικός, ΑΕΚ (τυπικά) και Κέρκυρα (τυπικά).

Βέβαια, όλες οι παραπάνω ομάδες, έχουν δικαίωμα εντός πέντε ημερών να κάνουν έφεση και να εξεταστεί ο φάκελός τους στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Αντίθετα άδεια εξασφάλισαν οι: Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠO, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: Α.Ε.Κ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, Ο.Φ.Η., ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών".

2 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ?ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΗ ΣΕ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΡΕΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΕΙΝΩΝΕΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οφειλές σε παίκτες έχουν μάλλον όλες ρυθμιστεί. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για κάποιες οφειλές σε Εφορία. Οπότε για την ώρα δεν είχε νόημα να στείλουμε φάκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή